Jag vet vad 3D är!

Jag och Emil satt i bilen och var på väg till Barkarby och Mio och EM där vi varit cirka tusen gånger sedan lägenheten blev vår. På radion kunde man vinna något med 3D. Jag säger att jag inte tycker om 3D utan att jag vill kunna fokusera på det jag vill. Men det får man ju inte i 3D. Emil säger typ samma sak. Jag försöker komma på något att jämföra 3D med och jag kommer på det! 3D är som att vara närsynt. Man kan bara fokusera på det närmast, vill man titta längre bort får man dra på sig brillorna. Jag vill inte vara närsynt och därför dissar jag 3D.

För övrigt fick vi ett breakthrough när vi var på Mio. Jag har ju tidigare sagt att jag ska ha svartbetsat matbord och svarta stolar men idag kändes det perfekt när vi bestämde oss för samma svarta stolar men vitlackat bord. Det kommer bli åsm tror jag!

Ytterligare ett breakthrough är att vi nu köpt en lampa till köket. Love Dinner från Lampgustaf som legat runt 3000 är den jag alltid velat ha, först i ek sedan i svart. Idag när bordet blev vitt så blev lampan svart. MEN jag hittade den i vitt för 1500 spänn vilket fick mig att slå till. Smacketi! lät det. Mitt resonemang är att om jag skulle ångra mig och vilja lämna in den hos nån målare som sprutlackar den svart så kan det omöjligen gå loss på 1500 spänn. Så är jag nöjd med vitt så var den billig och ångrar jag mig och vill ha den i svart gör inte det något. För det kommer ju ändå bli billigare. Det kan väl kosta max 500 spänn tänker jag. Och kostar det mer blir jag plötsligt jävligt envis och "älskar" lampjäveln i vitt! Hellre det än att jag betalar målerifanskapet nått jäkla överpris!
It's a win-win situation! :D

Jag gjorde en citronpaj med maräng idag. Mitt arm kommer vara mosad, död, slutkörd, finito, ond imorgon efter vispandet till marängen. Fückelse vad man måste vipsa! Men jag gjorde en Jamie Oliver och vände uppochner på bunken över huvudet. Var skitskraj att det skulle dumpas på mig men ikke! Jag hade vipsat hårt och väl. Men pajen blev väl lite sisådär. Citronsmaken tar över och den är ju god med marängen vet jag inte.. Den blev så mjuk och kostig. och den där jävla degen var ju helt kokko. Men men. Better luck next time ;)

Sommartid

Ja i natt blev det somartid, men jag kan inte påstå att jag tyckte alla minusgrader utomhus var så värst passande.
Något positivt var att min telefon ställde om sig själv. Men för attvara säker på det ringde jag Fröken ur. Det som gjorde mig osäker var 1, hur ska jag veta vad klockan är när jag ligger i sängen? och 2, vår klockradio visade samma tid som mobilen men kan den verkligen ha sådana funktioner?? Tydligen så hade den det.

Kick off'en gick bra. Det var jätteroligt att lära känna alla kollegor i påverkat tillstånd ;)
Jag har fortfarande världens träningsverk efter bowlingen. Jag brukar få det efter en timmes bowling men vi körde sammanlagt två timmar, så jag haltar och har mig just nu.

Idag blir det inte mycket till action. Jag ska väl betala räkningar och göra en paj. That's it. Kanske städa? Det skulle behövas tror jag.

Ja vi får se vad som händer här i ghettot.

Kolhydrater och fett

Jag är mycket glad idag för jag kom nyss på att det är löning imorgon!
Hur najs är inte det?
Jo, det ska jag berätta för er att det är väldigt najs!
Men det blir inte mycket shopping här inte. Är fortfarande sugarmama åt Ämil så jag betalar alla räkningar själv plus att jag ju vill köpa massvis med stuff till nya lägenheten. Menne något litet fint till mig själv ska jag väl kunna unna mig.

Imorgon är det kick off med jobbet. Jag har fått tips om vad jag ska äta idag och imorgon av min kock-kollega så idag ska det bli kolhydrater och imorgon fett tydligen. Mycket pasta idag = får bli sushi, och pannacotta till frukost imorgon = tror inte att jag orkar göra det men tack för tipset!

På lördag blir det fest hemma hos E.H och C-J.L. Ett mycket försenat födelsedagsfirande.
Får se om det blir jag och Ämil eller bara jag, Ämil är nämligen lite sjuk.

Annars så får vi väl hoppas att detta inte är jag på kick off'en

La Geek familia

Så nu lyckades jag med att "bädda in" mitt jäkla Youtube-klipp och att göra en länk som ett ord. Titta på LG inlägget och leta efter ordet Här så förstår ni vad jag menar.

Med hjälp av Mama the Geek så klarade Unge the Geek denna ack så svåra uppgift. Kan.Man.Göra.Det.Svårare.Eller.Vad.?

Det är allt jag har att säga!

Det var väl själva...

Jag försökte "bädda in" ett Youtube-klipp i min blog heeeelt utan resultat! Whatthefuurk!?
Jag fattar ingenting. Jag googlade hur man skulle göra och fick en träff där det stod hur man skulle göra. Jag gjorde som man skulle göra och det hände absolut nada!
Jag får tuppjuck och blir lite galen! Hur svårt ska det vara? Jag har ju för fasen gjort som det stod! Varför det inte funka? VAA!?

Testa LG Optimus 2X

Detta är en ny riktigt bra telefon som jag verkligen skulle vilja testa!
Den har fått så grymt bra mottagande från media så det nästan är läskigt! Håll tummarna för att jag får testa :D

Här är en länk om du också vill testa

Här finns en video för den som tycker sådant är kul :)
Jag önskar jag mig själv och mina medtävlande lycka till!

Vaddå snygghets?Notera texten "Recommended by pseudo-athletes".
Hahaha!

Bra reklam är en av de bästa sakerna som finns! Jag minns fortfarande chips-reklamen med reportern som intervjuar potatisbonden och säger
"Dom här bladen, dom friterar vi och så blir det chips".
Potatisbonden: "Naj naj potatisen friteras och blir chips".
"Jaha.. Men varför står vi i den här djungeln då?"
Potatisbonden vänder på potatisplantan och vips, varde potatis!
"Okej, för att det här ska bli trovärdigt...."
The End!

En annan av de bästa sakerna som finns är skatteåterbäring. Jag vill ha hem mina papper så jag vet om det blir återbäring eller om de ska stjäla från mig!
Det man kan göra för skatteåterbäringen är ytterligare en av de bästa sakerna som finns: shoppa!
Jag borde hitta nån korkad tokrik kändis och bli dennes personal shopper. Vilket liv alltså! Sweeet!
Kändisen ska vara korkad för att jag ska kunna få ut så mycket sweeta saker som möjligt ur denne. Andra alternativ är att kändisen 1, är givmild eller 2, tycker om mig och skämmer bort mig.. Vilket som.

Är det viktigt att veta?

Diskussionen på jobbet handlar idag om hur viktigt det egentligen är att ta reda på vad man ska göra när man kommer till jobbet. Vissa säger att det är väl inte hela världen medan andra säger att de inte orkar sitta och berätta för folk som jobbat på samma ställe i tusen år vad de ska göra. Jag tenderar att hålla med den senare :P

Nu blev det prat om killar som pratar hudvårdsprodukter. Närmare bestämt våra machokillar på jobbet som hade börjat disskutera hudvårdsprodukter tills den enda tjejen på jobbet hade blivit galen.

Nej nu får det vara nog om jobbprat.

På väg till jobbet idag såg jag poliser som visiterade en man på perrongen på Rådhusets tunnelbanestation. Shit vilken action i vardagen! Jag började då tänka på att jag känner ingen som är polis. Känner de bara varandra eller vad? Dock känner jag en som nästan kom in på polishögskolan men oturligt nog blev hon sjuk inför hälsokontrollerna eller hur det nu var. Ohh the irony!
Jag blir så nervös inför poliser så jag skulle nog inte kunna bli vän med någon som är polis ändå.
Tänk att vara tillsammans med en polis, vilket pärs! Hur ska man då titta på serier och lyssna på musik?

På tal om musik så har jag världens musiktorka. Gillar nära nog ingenting i min låtlista på iFånen. Mycket tråkigt att åka tunnelbana alltså.

Om ändå vi hade sånna här i våra tunnelbanor

Gungan alltså, människan har vi massvis av i tunnelbanan.

Gammal och gaggig

Jag och Ämil var ute i söndags. Vi åt på O'learys i Kista och sedan åkte vi till Söderbiljarden (som vi kallar det för men jag är osäker på om stället faktiskt heter så..?) för lite biljard och flipper.
En halv cider och ett biljardspel efter att vi kom dit och jag säger till Ämil:
-Fan jag känner mig gammal.....
mer än så hann jag inte säga förän Ämil säger:
-Ja, jag med jag är skittrött och vill nästan åka hem.

Great and old minds think alike eller vad?

För självklart var det ju det jag skulle säga, jag var hur trött som helst och ville bara hem och sova.
Jag tror klockan var halv ett eller ett. Fast nej det var den verkligen inte för vi tog minsann 01:08 bussen hem. Klockan måste ha varit typ tolv nu när jag tänker efter. Scheeezuz christ vad tråkiga vi är.Jag om en månad?

Skitbra cykel för 0 kronor köpes.

Inför den stundade flytten har jag så mycket i skallen att jag knappt vet om 1+1 faktiskt är 2. I mitt huvud kan 1+1 lika gärna vara "ska matbordet vara i ek eller svartbets??".
Jag försöker, utan att lyckas, att inte tänka på detta tills jag faktiskt har varit inne i lägenheten och visualiserat hur det kommer se ut med mina tusen olika valmöjligheter.
Något jag lyckades med var ändå att lägga det åt sidan för att kunna tänka på hur skönt det ska bli i sommar att kunna cykla till jobbet. Men för att kunna cykla till jobbet behöver jag ju en cykel och det är här jag börjar fundera på vad som egentligen hänt med världen..

It's like this: jag går in på blocket för att hitta en cykel, billig och sprillans ny helst, men det verkar vara svårt för folket verkar vilja ha kring 1500 riksdaler för sina rangliga ursäkter till cyklar. Det är ju bara en cykel! Jisses. Nää, varför betala så mycket för en begagnad när jag hittade en sprojlans ny för 1995 kr. Den kör vi på sa jag till Emil som sa att det var lite dyrt.
Jag får se vad jag gör, hittar jag en nära på ny cykel till extremt underpris så kör jag på det istället.

Anywho.. Jag är snart frisk hoppas jag. Min näsa, min hals och min kropp lite generellt sådär har varit ledsna i några dagar men nu börjar vi bli glada igen. Dock tar det nog ett tag till innan alla onyttigheter försvinner ur mitt system. För om det är något som är säkert så är det att godis är bästa trösten!

På tal om godis, när jag skulle köpa på mig lite av detta tröstgodis så kommer det en tant som börja plocka skumbananer med händerna. Riktigt äckligt! Tur att jag inte gillar skumbananer och inte tog av dessa, men jag började ju självklart tänka på att om en tant plockar med händerna så finns det säkert många fler tanter och gubbar och herpesmänniskor som gör det och då är det bara kört med godis. Hoppas jag kommer ihåg detta nästa gång jag vill köpa godis..


Blog:reborn!

Min blog är en dålig blog. Det är en bl.... Inte en hel blog helt enkelt.

Jag ska till och med gå så långt som att säga att jag är en dålig blogerska..
Men det ska vi försöka få ändring på.
Detta år kommer bli ett händelserikt år så det borde inte vara så svårt att bara skriva om vad som händer när jag vet att det kommer hända mycket.
Inte kan det heller vara så svårt att hitta tiden till att skriva lite om det. För, let's face it, det är inte som om mitt jobb inte tillåter blogandet. Idag tex, jag kan inte med rent samvete säga att jag faktiskt gjort speciellt mycket på jobbet. En eller två minuterlånga jobbsatsningar har jag gjort idag. Typ..

Så allt ligger ju helt utlagt! Det är fri väg för min blog. Hoppas jag lyckas. Vi får se. Kanske, kanske inte.


Mitt år från och med idag ser ut ungefär såhär:

På jobb fronten är det en omorganisation på g. Jag och mina peers hoppas på ny chef som faktiskt beter sig som en sådan. Vår nuvarande "chef" kan man säga mycket om men inget kommer innehålla "chef" och "bra" i samma mening. Dessvärre..

Det är något jag kan skriva om: jakten på den rätta chefen!


Om några månader kommer jag och Ämil flytta till den stora staden. Alltså den stora staden punkt. Inte förort till den stora staden eller ens närförort till den stora staden. Jag är glad!
Flytten sker den första juni på pappret men vi får väl nycklarna gissningsvis den 30:e maj så då börjar det i smyg. Min tid just nu går till att försöka spara så mycket pengar som möjligt på flytten, alltså hitta billigaste flyttbilen mänskligheten någonsin skådat, vilket inte är helt lätt för det finns ingen som hyr ut en sådan gratis, inte som jag hittat i alla fall.
Något annat jag ska spara pengar på är egentligen allt men det är också svårt för jag har en hel del saker jag vill ha.

Lägenheten vi fått är najs och den ska fortsätta vara najs efter att vi flyttat in.
Min vision är att allt jag inte tycker om får Ämil ha i sitt arbetsrum och allt jag tycker är fint ska vi köpa. :D

Det skall köpas massvis med saker. Vi har redan köpt en diskmaskin, vuxenpoäng till mig för att 1, jag har köpt en diskmaskin och 2, jag fick onda aningar om den skitbilligaskitsaken vi hade bestämt oss för att köpa och såg till att vi köpte en annan som kostade lite mer men kändes mycket bättre! I'm the king, som Doyle brukar säga.

Lägenheten är som sagt najs men dyr så när vi fått till ett byte ska vi flytta igen. Åsm!

Jag vill och ska försöka tvinga momma sälja huset och skaffa lägenhet i stora staden även hon men vi får väl se hur det går..

Se så mycket som händer detta år. Mikket bra, mikket bra!


RSS 2.0