Hemma från Paris!

Ja hej för fan då. Nu är man hemma igen. Usch. Fast jag är ofantligt glad att ha kissen hos mig igen!

Paris var coolt!
Jag ska nu berätta lite om vad som gjordes och upplevdes där.
Jag börjar med vad vi gjort under dagarna där.
Första dagen kom vi fram ganska tidigt  så när vi kom till hotellet sov vi en stund. Hehe.. Efter det gjorde vi oss i ordning och hit'ade the stad. Jag drog på mig kjol och klackar, fett hett, för det var varmt som fan ute. Vi åt Penne bolognese på ett litet cafe. Tres bien!
Vi gick till Notre Dame och plåtade lite sen ställde vi oss i kön för att komma upp i tornet. Vid denna tid var mina fötter inte så fett heta längre, mer en pöl blod. Anywho så står vi i kö i hundra år och mina fötter gör så satans ont. När vi kommit fram till byggnaden och bara har en bit kvar tills vi får komma in ska jag gå och sätta mig på kanten till staketet och vila mitt fläsk en stund. Sätter mig dock på en utbuktande plupp så jag har GRANDE blåmärke in the arschle! It sücks. När jag märkte det blev det lite pinsamt men så vågade jag visa Emil min blåslagna röv. "Jaha, men det såg jag för länge sen" säger han då. Vaffan! Berätta inte för mig att jag har en fläck stor som ett kryssningsfartyg fastklistrat på skinkan, inte.. Nänä..

I alla fall.

När vi kommer fram lite till ser vi en skylt som säger att EU medborgare under 26 går in gratis. What Is Up! Wicked nice!
Något som dock inte var wicked nice var att det var trappor upp i tornet. Trappor som aldrig i fan tog slut. Det var som helvetet! Oändligt! Genom något under kom jag, med KLACKAR!!!, upp och utbrast då i ett sjudundrande "Oh my fucking god!" vilken fick en amerikansk kvinna att skratta lite nervöst. Jag märkte inte detta då jag hade fullt upp med att försöka återuppliva mig själv, utan Emil berättade detta för mig senare. Där uppe var det grymt. Massa freaky ass statyer och skit. Typ en som gnagde på nått som liknade en hare eller så. Coolers. När det var dags att gå ner mosade jag skallen i taket. Jag var inte van med min otroliga höjd så jag brummade rakt in i taket när vi skulle ner för trappfan. Det var en jävla smäll så tånaglarna fan bytte plats med varann. Uschla. Grande ont!
När vi kom ner grät jag som en liten skolflicka så vi jallade till hotellet och bytte om! :D Yeeees!
Sen gick vi till Louvren som vi btw bodde några hundra meter från. (Vi bodde helt perfekt! Bredvid en shoppinggata!!!!! Jag trodde jag skulle svimma!)
Tillbaka till min berättelse så gick vi alltså till Louvren. Jättecool ingång med den där glaspyramiden som inte allllllls gjorde entren till ett kokande växthus. Iiiinte då...
Vid biljettkassan står det en skylt som säger att EU medborgare under 26 går in gratis. What Is Up! Wicked nice! IGEN! Woohoo!
Anywho så flummade vi runt, plåtade Mona Lisa och kollade om ögonen verkliigen förföljde en. Det gjorde dom. Crazy kärring. Skämt åsido så kollade vi på andra målningar av gubbar och gummor men dom stirrade bara åt ett håll. Så hats off till Da Vinci.

Efter Louvren minns jag inte riktigt vad vi gjorde. Tror vi vad klara där kring halv 10 eller så, så vi åt nog middag efter det sen sov vi.

Lite funny facts om Paris: varenda bil du ser, från en skruttig Peugeot till en BMW M3, spelar ingen roll vad det är för klass på biljäveln, den är krockad! Och den är repad! Hel sjukt. Vi såg en sprojlans ny Porsche Cayenne, bucklig och jävlig. Vi såg nya Audi Q8, repad till oblivion, vi såg en cykel som försökt fickparkera och som reslutat hade ett fett snett bakhjul.
Vi såg inte en enda Saab vilket är lite.. annorlunda.
Poliserna kommer på/i alla sorters fordon: buss, piketbuss, skåpbil, bil, civil bil, trimmad EU-moppe, motorcykel, cykel, rullskridskor, häst, åsna, ko, enhjuling, rosa Hello Kitty sparkcykel, skateboard, longboard.. you name it! Krejse!

Dag två försov vi oss och kom fram till Disneyland en sådär 4 timmar senare än vi tänkt. Ooops.. :)
Vi betalade 102 euro för att komma in på världens tråkigaste park. Hälften av allt var stängt och det var köer på omrking 75 minuter till attaktionerna. Naaajs! Eller inte.. Omgivningarna var ju fina och så men helt ovärda att betala tusen spänn för. Hur som helst så åkte vi iaf en attraktion och det var Space Mountain. Det var bara typ en halvtimmes kö för att många gått iväg för att nått hade gått sönder. Men när vi kom dit öppnades det igen så vi hade lite tur. Efter åkturen grät jag. Eller en tår av vinden rullade ner för min kind. Men jag hade ju också knäckt nacken lite här och var av denna hemskt oergonomiska åktur. Knycken i bergochdalbanan på Grönan är noooottthhhiiiinnnggg i jämförelse. Shit alltså. Men om man bara bortser från det så var den skitrolig! :D

När vi kom tillbaka efter denna bortkastade dag så chillade vi lite för jag var schwettig till max. Sedan på kvällen vid nio tiden drog vi till Eiffeltornet. Det var ju coolt att ha sett det. Jag ville hemskt gärna se tornet blinga så det var därför vi åkte dit på kvällen. Efter att ha stått i kö i hundra år så var vi äntligen på väg upp och sedär, tornhelvetet börjar blinga när vi är i hissen. Fasen! På andra våningen fick vi byta hiss och det var inte lätt att se var den andra hissen gick ifrån. Vi hittade en hiss och märkte typ i sista sekund att den gick tillbaka ner för hissen i sig hade två våningar. Men jag tror många åkte ner igen. Vilket säker suger pung för dom. Anywho så hittar vi rätt kö, vilken leder till fyra hissar. Två på vardera sida. Så där får man stå i ett utrymme, blir tvingad att gå längst in så när hissen närmast ingången kommer blir vi fett snuvade av de som kom efter. Faaan! Väl uppe tar vi lite kort och sen poff så är klockan midnatt. Dags att åka ner. Oooch dags att missa blinget igen. Faaan! När vi är nere hoppades jag att tornet blingade varje halvtimme men ikke, det var bara varje timme så strax efter halv ett pallar inte jag vara kvar. Vi knallar så smått mot tuben och när vi når första trappsteget stängs ingången. F A N !
Jag säger att vi säkert kan gå hem men ångrar mig snabbt. Mina fötter blöder fortfarande efter gårdagen och dagen på Disneyland. Vi tar en taxi och sitter i bilkö ett tag. Föraren säger "hass beean un axxidant" och jag tänker och tänker och tän.. aaaaahhh! Okej! En olycka. Cool. Framme så visade det sig att taxi i Paris var väldigt billigt. Dels för att man inte blir rånad på 45 spänn bara av att stanna taxijäveln som här i Sverige.

Samma dag som vi kom till Paris märker jag snabbt att det är rea på G! Det var som ödet! Jag får det ytterligare bekräftat av en superlycklig hotellreceptionist när vi checkar in också. Så jag hade tolkat "Soldes", som löd i varenda skyltfönster som fanns i staden, korrekt.
Dag tre shoppar vi alltså! Trodde jag. Ni vet här i Sverige hur man hittar perfekta saker på rea men så poff, se där, de finns bara i gigantor storlekar. Så var det ännu mer i Paris. Efter ingen shopping så går vi, 4 effing kilometer, till L'Arc de Triomphe och på vägen dit när vi knallar längs Champs Elysees ska Emil in i alla bilaffärer som finns och lucky him för när vi kommer till Peugeot's affär så ser vi att de hade lagt ut två ramper och sedan som kom det en stor fet Peugeotlastbil. Vi anade en drop-off så vi stannade och kollade. När Emil tröttnade och sa att det nog bara var en tråkig bil säger jag att vi väl kan stanna, så vi gör det och vad skådar inte Emils bilnördöga om inte en 24-timmars Le Mans bil. What is up säger en lycklig Emil. Varsågod säger jag! (För att jag sa att vi skulle stanna)
Väl tillbaka på hotellet efter middag och drinkar och whatnot så lägger vi oss i sängen och jag drar igång CNN bara för att titta på något innan sömnen och käftsmäll gånger tusen träffar mig när jag ser att Michael Jackson dött! Vad i helvetet!!!??? Jag menar vad var det dagen eller dagarna innan dog ju Farrah Fawcett, men hon hade ju cancer så det var ju, om är sorgligt, väntat. Men Michael Jackson? Michael? Jackson? Vad i hela fridens namn?? Nä jag var dumbfounded till max!

Dagen 4 ger jag mig på att shoppa igen, blir något tror jag men mest ännu en besvikelse gällande den Parisianska rean.
Men sen, SEN, oooohhhhh, sen var det dags för the konsert! The big deal! The anledning till varför vi åkte till Paris.
The anledning stavas D e p e c h e  M o d e!
Det var grymt att se Depeche på StadeFrance! Jag såg huvuden lite då och då när jag sträckte på mig så mycket att musklerna slets av från sina fästen. Sen såg jag mycket bättre när jag tvingade Emil att lyfta mig. Bara för att jävlas så dog batteriet till log digitalos kamera halvvägs in typ men det blev mörkt så bilderna hade ändå inte blivit så bra, om batteriet inte tagit slut alltså, inbillar jag mig själv. :)
Men det var grymt och Dave gjorde en diskret men tydlig tribute till Michael också vilket jag verkligen gillade! Det var asballt. Anywho, efter konserten var jag så död som jag kunde bli. Ont überalles men helt värt för konserten var gryyym!
Detta var alltså på lördagen och dag fem, söndagen, shoppades det lite till på, sen gick vi till lite, enligt Emil, finare shoppinggator så som Boulevard Haussmann och Rue La Fayette.

Sen sista dagen tänkte jag gå upp tidigt och shoppa upp mina sista slantar men det var skönare att sova så jag gjorde det. Sen checkade vi ut från hotellet, fick betala 60 euro för frukost för mig och Emil en gång, för bara Emil en gång, för tre vatten och en påse jordnötter ur minibaren. Naaaaaajs!! Den sved.
Vi var på flygplatsen kanske 2 timmar i tid, flyget stod som "On-time" och när vi står i kö för att droppa bagaged tjuter hela jävla flygplatsen och vi måste evakuera. Myspys när alla skulle in igen. Så från att vara fett i tid till att ha en 20 min kvar tills flyget ska gå när vi väl kommer genom security, ja det är rätt bra jobbat. Flyget var försenat från 16.05 till 16.17.
 Sen hade vårat flyg bytt gate, till en gate där en massa skit var på marken. Inte ett litet jävla plan hade ens kunnat komma igenom all den skiten så vi var självklart tvunga att åka buss. En sisådär 16.45-16.50 lyfte vi från Paris.
Väl i Sverige var det jalla-jalla till kattpensionatet för att hämta Doyle. Vi hade talat med tjejen som hade pensionatet så vi fick komma och hämta honom efter de egentliga tiderna.
Kissen var fett lack när vi kom. Han ville inte hälsa och när vi satte honom i buren skrek han på oss och sa att vi var dumma fattiglappar som satt honom på ett 4-stjärnigt hotell. "BARA FYRA STJÄRNOR" vrålade han från sin bur. Oj, han var suur!
Och han hade blivit så stor! Det känns som om jag missade hela hans barndom vilket suger så nu är det också bestämt att jag tamejfan aldrig ska åka bort igen. Men han är liksom så stor och hans mjau är helt annorlunda vilket nog betyder att vi kan kastrera honom men det suger ändå!!!
Nu är han dock hemma och leker som fan!
Alles gut tror jag :D

Detta är typ vår Parisresa. Så för att summera: vi åkte till Paris den enda varma veckan Sverige kommer att uppleva detta år. Det är som en kupp mot mig!!!

Annat kul att veta kan vara att filmen Hajen heter "Les dent de la mer" på franska. Oookeej?

Doyle flyyyyger!

 Blottare! Haha!!

Människor är en skam för denna värld! savingsharks.com

Jag kan ärligt säga att det är så deprimerande att behöva vara av samma släkte som de som gör saker som detta:

Hajar har under 400 miljoner år utvecklats väldigt lite, för de är i princip perfekta som de är, de har överlevt 4 utrotningsperioder som tog typ allt utom dem. Hur sorgligt är det inte då att det är människan som ser till att de inte finns kvar till våra efterlevande? Det är vi som år 2009 fortfarande inte är tillräckligt smarta utan tror att de är farliga för oss. Hajar dödar typ 5 pers per år. Krokodiler har under ett år dödat fler männsikor än hajar har gjort på 100 år. Krokodiler är skyddade. Läskautomater dödar fler människor än hajar. 
Elefanter dödar typ 100 människor per år och tigrar kring 100 människor per år dom med. Tigrar är ju iofs även dom utrotningshotade. Men om man säger såhär: hur många arter tigrar och elefanter finns det? Och hur många arter hajar finns det? See the difference? Majoriteten gör inte det.

Det finns nått freak som heter Vic Hislop som i typ 30 år jagat hajar och en jävla idiot som är på hans sida hänvisar till att vi, människan, minsann inte tränger oss ner i deras "land" och dödar dem. Nähä? Om något så är det väl vi som trampar ner frivilligt i deras vatten, exempelvis vatten som är kända för att ha många hajar och vatten som är kända för sina "parningssighter" och ibland händer det att någon dör. Oftas är det på grund av blodförlust.
Om något så är det väl vi, som den här Vic Hislop, som tamejfan visst tar oss ner i deras vatten och bara utan jävla anledning har ihjäl dom.

Tänk såhär, bara för att någon jävel fick för sig att det var "status" att dricka hajfensoppa så är nu en massa jävla fanskap till sorgliga ursäkter för människor ute och slice'ar och dice'ar en massa stackars hajar. Bara, bara, för att någon tyckte det var coolt.
Hajfensoppa består av kycklingsoppa som får en speciell konsistens tack vare hajfenan. Hajfenan bidrar inte med någon smak. Ooooooj!!! vad nödvändigt!
Till och med valhajar dödas på grund av sina fenor. Valhajen, kan någon fatta vad en valhaj gjort för att förtjäna att dö? Vad jag föstår så hindrar väl de havet från att bli till en gegga av vatten och plankton. Jag har ingen aning om vad ett gigantiskt överflöd av plankton skulle göra men vi säger att det skulle bli lite geggigt att bada. Dåå så kommer någon dum jävel stå där och klia sig i huvet och inte ha en aaaaaaaning om hur det kunde bli såhär. Jo tjena.

Vad är det som får människan att tro att vi är så jävla bäst? Vi har själva dödsdömt denna planet. Var hajar eller något annat djur för den delen med och hjälpte till? Fan heller! Det var människan totalt ensamma om. Djuren som levde på denna planet lååångt innan vi kom hit lyckades hålla ihop den i en del. Men poff så kom vi och nu är skiten på väg käpprätt åt helvetet!
Vilka krigar och skjuter ner varandra hejvilt, på grund av fel färg på hud, hår, skor, ögon, kläder, naglar, tågnaglar, ögonskugga, mascara, fan you name it! Vi! Ingen jävla haj gömmer sig nere i havet och siktar i all hemlighet på någonsom av en outgrundlig anledning tydligen förtjänar att dö.
Någon kan jag nästan lova har mördat på dessa grunder. Folk krigar på grund av religioner. Ja det är ju en jävla nödvändighet. Vad i helvetet hände med att lev ditt liv, var lycklig och låt andra få leva sina liv och vara lyckliga. VAD FAN DET ÄN ÄR SOM GÖR DEM LYCKLIGA!!!!

Kan inte den här Vic ägna sitt hittills patetiska lilla liv till att hjälpa till med något som är en verklig fara för människan?
Typ bota cancer! Som säkert aldrig skulle finnas om inte människan kommit till denna planet.

Någon, igen, fick för sig att hajar aldrig blir sjuka. Så då måste man döda dem och sedan göra ett piller av dem för att göra oss friska. För människan är tydligen den enda som spelar roll i denna värld där vi inte ens kom till först. Vilken plats hamnar vi på? Typ plats en miljon? Jag vet inte men vi var inte först, så därför är vi inte, om gud finns, hans/hennes favoriter. Favoriterna kommer väl först, eller hur är det?

Igen, tänk såhär, av all skit vi människan, igen, häller ner i havet, kan det inte vara möjligt att det som kommer därifrån är helt proppat med skit och gifter som då istället ökar risken att bli sjuk? Bara en tanke.
Och btw, hajar får cancer. Sedan människan kom in i bilden iaf.

Tillbaka till att hajar tydligen, rädda små fegisar som de egentligen är, ska vara så farliga och elaka och jävliga. Om det är något djur som är elakt och jävligt, då är det fan apan. Den som inte sett detta kan titta på en dokumentär om apor. Chansen är stor att ett klipp kommer visas där en hane springer runt och håller en liten apbebis i fötterna och svingar det mot träd, mot marken, mot stenar, mot klippor, och allt detta medan mamman till denna bebis springer efter och skriker stämbanden till skit. Den som sett det och är normalbegåvad kan tamjefan inte sitta och säga att hajar är elaka.

Här i denna värld finns det faktiskt folk som stympar levande hajar och slänger ner deras resterande kroppar i havet. Det finns män som på film leendes visar upp levande hajar som fått alla fenor avskurna och sedan kastar ner dem i havet igen. Som att kasta en tidning i soptunnan för dessa "människor".
Det finns fega ursäkter till regeringar, Costa Rica tex tillät long lining för att de föll för fiskarnas hot. Det är en stark regering det. På grund av befolkningens tryck för att rädda hajarna har de nu förbjudit det. Men på vilket sätt? Förbjudit genom att säga: "Nejmen grabbar alltså nu chillar vi med long lining. Ha det bra nu." och sen kollas inget upp?. Regeringar som bara vill ha pengar och därför tillåter "long lining". Det är en enda lång lina med tiotusentals betade krokar på. Dessa användes för fisk först tror jag men man fångade lite vad som helst. Sälar, delfiner, hajar, sköldpaddor, hajar. Många hajar. Så det är alltså tillåtet att "fiska" på detta sätt nu, så nu används det främst för att illegalt fånga hajar. Större djur som fastnar i dessa blir så rädda att de stryper sig själva i linan när de desperat försöker komma loss. Andra fastnar så hårt att de inte får syre genom gälarna och drunknar.

Fråga mig inte vad det är för skillnad men skulle man sätta up en motsvarande lina i skogen och fånga allt som rör sig där, älgar, rådjur, renar, katter, hundar, björnar, vargar, rävar, då skulle det bli en helt annan visa. Vad är det för skillnad!? Hur kan man vara så hjärlösa gällande havets djur som är så viktiga för vår överlevnad, för ekosystemet, och inte för djur som ser anorlunda ut? Ett anorlunda som vi bara fått för oss är ett "trevligt" anorlunda.

På en vecka dödas ungefär en och en halv miljon hajar.

Är människan superior? Jag tror inte det. Att ha ihjäl en, för en longline, hjälplös haj är inte att vara superior, mer utvecklad. Det är som att ha ihjäl ett barn.

Man räknar att 90% av världens hajpopulation försvunnit.

Är det någon som tänker på hur åt helvetet att kommer gå om det fortsätter såhär? Tydligen inte men såhär är det. I vattnet finns en plankton (fidoplankton) som förbrukar mer koldioxid än någon/något annat på denna jord. De gör om det till syre och denna syre som kommer från denna plankton bidrar till ungefär 70% av den syre vi människor förbrukar. Finns inga hajar som håller fiskpopulationen i check som äter denna plankton, ja vad tror ni kommer hända då?

Havet är det viktigaste ekosystemet som finns. Är vi ironiskt nog så ointresserade av att överleva för att kunna få äta lite hajfensoppa så hoppas jag innerligt att det blir en ny kaaboom på jorden som utrotade dinosaurierna. Vi förtjänar inte att leva vidare med den inställningen. Vad den bevisar är inget annat än att människan är för korkad för att få leva här på jorden. Hajarna skulle bli fria och jag skulle slippa sitta och gråta och snora över en dokumentär.
Jag ville lära mig saker, och om jag har lärt mig.
Inte vad jag väntat mig men jag har lärt mig. Och det är att jag inte har något som helst hopp för mänskligheten. När vi är utrotade är det på grund av oss själva. Äntligen kommer alla djur som blivit så förtryckta av oss få vara fria att bara leva.

Så här säger en som faktiskt försöker göra något åt den förpestade del av befolkningen på jorden som gör såhär mot djuren:
"Problemet är att vi inte riktigt förstår vad vi är. Egentligen är vi bara en upblåst naken apa. Men i sinnet verkar vi tro att vi är någon slags guddomlig legend. Vi ser oss själva som någon slags gud som går runt på jorden och tro att vi kan bestämma vem som ska dö och vem som får överleva, vad som ska förstöras och vad som skall räddas. Men vad vi är på riktigt är ett gäng primater utom kontroll."

Som en annan sa:
"Dessa djur skapades av en anledning. Men människan bara skiter i det för att de käner för det."

En tredje säger såhär:
"Framtida generation kommer se tillbaka på oss som barbariska. Så som vi idag ser på slavhandeln som barbarisk, kommer de se på oss. Att vi bränner alla fossila bränslen, att vi förstört haven, att vi utrotat arter.
Och det värsta är att vi faktiskt vet vad vi gör. Vi vet vad vi håller på med. Forskarna vet, miljöaktivisterna vet, företagen vet och folket vet, men ändå tillåter vi oss att fortsätta."


Vi håller på att förstöra det vi mest behöver för vår överlevnad. Havet. Det är därifrån vi får syret, som jag hoppas alla vet är det vi andas för att överleva. Vi håller på att döda havet genom att utrota den art som styr i havet.
Vi har makten att vända det vi hittills har gjort. Vi har makten och kunskapen men vi vekar vara så giriga att vi inte bryr oss. Allt vi ser är pengar. Allt vi tänker måste vara ungefär: "Pengar pengar pengar, skit i allt så länge jag får mina pengar".

Visst, pengar är viktigt, men till vilken grad? Är det värt att utrota dig själv för lite pengar?

Endast 16 länder har förbjudit shark finning. Men hur många ser till att det faktiskt efterföljs? Att skriva en lag och se till att den följs är två helt skilda saker.


Bästa bilder ever!
Åhh jg har då aldrig varit MEEEED om ballare bilder!
Kissen, du e fucking åsm! [awesome]

Här är mina blommor. Har ingen

MMS

Här är mina blommor. Har ingen aning om ras. Men jao jao. Det ser man väl när de blommar. :)


Här kommer fler bilder på kissen :D

  Kan man vara sötare?! I think not :)
  Haha!! Det är ju Get Fuzzy (checka huggtanden!)
 Ligger och sover med Emil tidig morgon. På eftermiddagen när jag pratade om när jag tog bilden är Emil heeeelt lost. Tände lampan och tog kort med blixt. Äsch, vem fan sover inte genom det?  *eehuumm*
  Här är ju hans bakben så gulliga. Pluppat upp lite här och var.

Btw mamms så spelade jag upp videon när han hälsar för mig själv och Emil. Det blev fart på kissen då. Hehe.

Två nya videosar på kissen också. PoK

Kattsnor!

Jag får så gulliga lappar från Doyle på morgonen när jag går upp för att gå till jobbet. Här om dan fick jag en där det stod ungefär såhär:
"God morgon mamms.
Asså gud va pappa va jobbig igår, bara satt och gnällde över otur. Asså herregud, låt mig sova lixom.
Jag e ju för fan ingen vanlig bondkatt!
Anyways, jag älskar dig iaf.
Pappa hälsar att han älskar dig me / Doyle"

Den var ju lite gullig.
Sen idag när jag kom hem så satt det en lapp på Doyle's klätterställning där det stod "Endast raskatter i detta träd. Tack! / Doyle"
Tydligen hade Emil satt sig i trädet och då hade Doyle flippat och känt sig illa tvungen att skriva sin lapp.
:P

Anywho. Jag satte mig här och skrev för att det uschligaste hände. Jag låg på mage med tröjan uppe för att Emil killade mig på ryggen med en av Doyle's fjädriga leksaker. Mycket mysigt! Det var lite gulligt när Doyle smackade sina små tassar på ryggen. I alla fall så nyser kattjäkeln en liten liten men ack så uschlig dusch av snor på mig. Samtidigt som det inte var så najs så var det ju den gulligaste lilla kattungenysningen ever. LillDoyle. Soo sweet!

Love love från mamms :)

Ps, så ska jag filma Doyle så alla ni andra som tittar på mina videos på youtube kan se hur vi blir hälsade när vi kommer hem efter att ha varit borta. För det är åhh så gulligt.

Quejo??

Ny video finns på youtube. :D

Jag ska starta ett taxibolag som ska heta Ekerö Freaky Taxi.
Idén kom till mig när jag inspekterade en polares taxikvitto där ingen info fanns. Alltså ingen tariff, ingen slut/starttid. Ingenting om någonting helt enkelt.
Lämnade tillbaka kvittot och frågade: vad är det för taxi du åkt med? Henrik svarar: någon som stod vid Brommaplan. Aha, nån ekerö freaky taxi säger jag. Och där kläcktes då min idé!
Tankarna är många kring mitt nya företag. När jag och mina grannar diskuterade namnet och vad det betyder kom jag fram till att det betyder "You can get it on in here!", liksom att det är slogan.
Sen då så skulle förarna fråga passagerare "Do you want a ride? Let's get it on!".
Efter detta när Heidi bredvid mig frågar om jobb hos mig när hon fått körkort kommer vi istället på den geniala iden att man inte får ha körkort hos mig för att man som kund egentligen inte kommer bli körd någonstans. Som Heidi uttryckte den så kommer förarna att sitta och svänga på ratten och göra gas och bromsljud. Sen när man är "framme" så säger förarna "You are here. That was a freaky ride!".
Henrik är min första kund. Han sa att han bara skulle åka med mig.
Om det har med att mina förare ska vara klädda som piloter fast med utan kläder under kavajen förtäljer inte historien.


Jag återkommer när jag är up and running!


Quebab?

Inga videosar på ingång? Nee, kissen har varit tråkig ett par dagar och själv har man jobbat alldeles för mycket. Hemska öde!

Men här kommer lite bilder. Varav en är favorit thus far.

 I believe I can fly..
 Bortskämd kisse får sitt eget träningshjul.
 Färdigtränad.

RSS 2.0