I'm dööör!

Jamen vaffan! Var och talade med en annan tatuerare, de som gjorde pappas och Annelies, och där hann vi inte ens komma till väntetiden för han bara avfärdade min råcoola idé direkt! Fasen så sur jag blev. Bla bla färgen fastnar inte, bla bla huden åldras mer, bla bla bla bla BLA!!
Mitt liv är över! Vad göra? Ingenting. Kan bara lägga mig ner och sjunka genom golvet. Men så är vi ju på våning två så måste jag sjunka genom golvet igen och det kanske var nog så svårt första gången. Vad vet jag, har inte gjort det förut..
Men whatever. Får väl lista ut en ny cool idé men det tog lång tid att lista ut denna så jag vill liksom inte behöva göra det igen. När jag började tänka lite smått tidigare så dök det upp små vingar på insidan av armarna men ja jag vet inte. Sen nu kom jag och tänka på vingar längst ut på axlarna fast fortfarande bak och inte på sidan så att säga.
Jag sitter nu på jobbet och beklagar mig. Men liksom det är inte måttligt vad sur jag är!
Vill verkligen ha men nu är det ju svårt när man helt enkelt inte vet vad man ska ha.. Usch alltså.

Men nej nu ska jag chilla lite på gnället. Är ju sjävklart bättre att de säger vad som gäller än att de bara visst vi kör hårt så får vi se vad som händer..

Här går man till tunnelbanan o

MMS

Här går man till tunnelbanan och sen poff så hoppar det fram 3 rådjur. Coolt tänkte jag och går vidare. Men så flyttar de inte på sig. Så jag stannar och tar kort, samtidigt ser jag två till längre bort som stångas. Åhh va gulligt, dom leker! tänkte jag. Vid denna tid tittar jag tillbaka på mina modeller och märker att den i mitten typ ger mig onda ögat med huvudet långt ner. Shit! Skuttar i väg och kommer närmare och närmare de andra men märker snart att de nog inte leker.. Iiik! Jag stannar iaf typ 2 meter från dem och de tar ingen notis om mig. Jaha, hur länge ska jag behöva stå här? tänkte jag och ser en inre bild för mig själv hur jag blir stångad bakifrån av den förra i mitten medan de två andra framför kör någon slags avledande rådjur-manöver. Dom planerar!! skulle jag i min totala förskräckelse tänka. Stångad och blå skulle jag sedan kravla mig ur en rödfärgad snödriva. Och väl på jobbet skulle ingen tro mig. Nu har min inre bild blivit till en liten dröm som jag vaknar ur när jag hör lite prassel och ser hur de två framför får eld i baken och far iväg som 2 skott. Woohoo! Jag kommer inte sent till jobbet hurrar jag och småspringer vidare.


Shoeshine! Moonshine!

Igår hade jag en mysig dag! Eller den började lite dumt för jag satt och läste igenom något skit om pension och hur den skall förvaltas. Men när jag läst klart om det så åkte jag till Centralen och klackade om mina Tiger-skor. Hade näästan gått igenom men se nu är de så vackra här på mina fossingar. Känner mig mycket stolt som lyckats gå i dom såhär länge idag.. :)
Sen när jag kom hem så putsade jag alla mina skor. Det var fett kul! Riktigt vrickat men ändå. Så där satt jag på golvet och putsade away. Har fått lite ny musik så jag poppade på!

Musiktips denna gång är:
Metro station - Shake it
Yvonne - Bad dream, Them, Six deadly venoms, Dirt och Modern love
MIA - Paper planes
Lily Allen - The fear
Empire of the sun - Walking on a dream
3 doors down - It's not my time
Armin van buuren ft Sharon den Adel - In and out of love (både remixen och orginalet är K-L-O-C-K-E-R-S!)

Och efter putsning av skor så lekte jag med en maskin som tar bort noppor. Så Sanna när du får tillbaka dina varma strumpor kommer de vara så noppfria så! :)
Min tjocktröja är också lite fri från noppor nu också. Men alltså det var riktigt kul att leka med den där maskinen faktiskt. Speciellt märkte man skillnad på strumporna.

Men oj alltså. I fredags var jag ute med Hoffiffee och Anders, jag vart så tankad på 4 cider så det finns inte. Tunnelbanan hem gick bra och sådär men jag minns att jag verkligen vinglade hem. Shit shit. Sen i lördags var jag ute och åt middag med en vän, vi delade på en flarra Husets och igen blev jag råpackad. Helt snurrig och vinglig. Illa är det. Men som jag och Carro talade om imorse så är jag billig i drift iaf ;)


Just nu sitter jag här och bara önskar att dagen ska ta slut! Fort! Jag ska träffa Linus igen. Woohoo!
Kommer bli fett spännande. Han ska laga mat! :D:D:D

Men juste, i lördags försökte jag spontantatuera mig men det gick inte. Son of a bitch!!!
Idag har jag dock lite tid på mig efter jobbet.. Skulle kunna knalla ner till tatueraren och höra efter vad de säger... hmm.. En tanke är det iaf..
Hade tänkt gå ut och shoppa mobil till Hoffiffee efter jobbet idag och sedan gå och värdera mina grejer från farmor men efter det kanske jag hinner ta en sväng förbi tatueraren? Intressant. Blev ju btw rätt förbannad. Det var typ väntetid på flera veckor hos alla mina tre tatuerare som jag valt ut. Lite surt.. Vill ju ha nu..!
Men ja, verkligen, ska bli riktigt intressant att prata om det iaf. Få det i rullning. :D

Nu ska jag luncha och sen ahr jag nog skrivit tillräckligt idag ändå..

Utgåång!!

MMS

Utgåång!!


Fai's kort på yours truly!

MMS

Fai's kort på yours truly!


Här är valparna! En av dessa k

MMS

Här är valparna! En av dessa kanske blir min! Yay!


Jag och Hoffiffee har Fai-dag.

MMS

Jag och Hoffiffee har Fai-dag. (Fai är alltid finklädd. Han är Dressmann personifierad typ..)


Mickis har köpt skor. I like!

MMS

Mickis har köpt skor. I like! :)


RSS 2.0