Fylld teckning!...

14c8d324b082291c22ca61b2c2a17d8d.png

Fylld teckning! :) Gud va fint jag ritar.


Fett med...

563ef38190e2e05537e1b896d8ee3f41.png

Fett med folk i kista pga vagnfel på tuben.. :)


Hemska människor

Alla har väl någon gång sagt till sin hund med bäbis-röst "Oj vilken ful liten vovve du är! :D"
Men fan ta dem som faktiskt skickar in bilder på sina hundar till Aftonbladets jävla tävling "Sveriges fulaste hund"!
Så jävla elakt känner jag! Hur fan kan man ha en sådan tävling? Jag skulle vilja föreslå en tävling till Aftonbladet isf! "Aftonbladets fulaste medarbetare" eller "Aftonbladets dummaste medarbetare" så får man skicka in bilder eller korkade historier inte på/om sig själv utan på/om någon annan som inte kan välja om denne vill vara med eller ej.
Nu är väl inte det riiktigt samma sak men det skiter jag i.
En sådan tävling tycker jag skall finnas för de på Aftonbladet verkar vara så korkade.

Cody McFadyen

Nu har jag läst klart senaste boken av vad jag nog tror är min favoritförfattare!
Har läst alla hans böcker i serien om Smoky Barrett and I love it!
Och nu när jag skulle kolla hur Barrett stavades så snubblade jag in på hans sida och när jag ser hur han ser ut, vilket jag inte gjort förut, så tänker jag bara på Stieg Larsson. Tycker dom två är väldigt lika. Och nu är Stickan är i mitt huvud funderar jag på om jag måste tänka om och säga att Cody McFadyen är min utländska favoritförfattare så Stickan kan vara min svenska favoritförfattare.
Ja så måste det nog bli.
Jag längtar tills nästa bok som jag hoppas kommer. Han, Cody, skrev att det var lite skrivartorka ett tag när senaste boken, som förresten heter Abandoned, skrevs/hittades på.
Det finns en annan författare som jag också gillar. McBain tror jag han heter. Måste kolla upp det nu och se om det finns något nytt av honom.

McBride..! Så var det.. hehe

Jäkla bostadsförmedlingen

De har gjot om sin sida som nu ser ut som skit.
Vad var det bra för? Nu fattar man ju ingenting. Det var helt jättebra tidigare så why oh why skulle man förstöra?
Nu är jag sur!

Bilder med nya kameran

  

  

   

Jag gillar spöket Doyle! :D

Jag lovar...

1178e1f4af73b2ade7386fc721c48a15.png

Jag lovar och svär. Jag har inte photoshopat! Nu ser man inte mannen i fråga men han sitter där och badar. Så så så freaky!
Denna bild är alltså tagen från jobbet. Denne man har betalat kring 3 miljoner för sin lägenhet. Sedan har han fixat sin terrass och whatnot.
Från alla våra fönster utmed "Havet" så ser vi rakt in!
Han har även satt upp högtalare som inte syns i bild men de sitter där ovanför fönsterna och balkongdörren. Dessa vrålar ut med smörmusik så förmodligen sätter han på någon där i badet. Uuuuuuuussscchhh!!!!


Dessa byxor...

092575d92e095699f72619848982e7e7.png

Dessa byxor sitter på 40+ man med Nicklas Strömstedt-hår och tröja med klippta hål för tummarna. Sexigt värre.


faaaaan!!

Helvetes jävla Ft-As!!!

The XX spelar idag på Debaser Medis! Det går inte att köpa biljetter jävla fückers!!!

Hatar Hoffmann för att han berättade att The XX "ska spela nån gång denna vecka"!
Die Bastard Bitch Die! :P
But no, for real.

Golden Globe Award

Inte helt otippat och absolut inte helt fel så blev Avatar bästa film. Awesome!

Jag har verkligen alltid gillat Sandra Bullock. De flesta verkar vara av inställningen att hon är slut som skådis och bla bla bla. Hon gör inte så många filmer verkar det dock som men vem säger att man måste göra varje film som hamnar i knät på en? Är glad att hon fick en globe. I like her och kolla så söt hon är:


Christoph Waltz fick pris, minns inte vilket men för Inglorious Basterds iaf och damn right! Han är ju helt fantastisk. Hade ingen aning om vem det var men nån att lägga på minnet minst sagt. Jag menar han pratar franska, engelska, tyska, italienska i filmen. Bananas!

Glenn Close tänker man väl inte så mycket på längre men checka baben!! Tänk att få se ut som henne när man själv blir 60!Jag gillar Heather Graham, hon är cool. Hon är mycket rolig i Scrubs. Men W T F ! ?
Snacka om amputee look. Skulle gärna höra vad Janice skulle ha sagt om denna bild. Tossigt värre alltså..Jag är jätteledsen att Neil Patrick Thomas inte fick en GLobe för HIMYM. Han är ju så jävla grym! Och fick världens chock är jag fick reda på att han är gay. En bra chock för hur gullig är inte denna bild?Tea Leoni missade Totalt att det var en gala hon gick på.


Ohhh min underbara! Robert Downey Jr fick pris för bästa skådis, komedi, för Sherlock Holmes och det är fan rätt. Den filmen är skitrolig och jäkligt bra! Han höll ett bra tacktal också: "First of all I wanna thank my wife for telling me not to prepair a spech, cause Matt Damon's gonna win."  Hahaha!!


Say Whaaat!!!!!???

Ohhhh jag menar VERKLIGEN mitt förra inlägg!
Spotify är bajs bajs bajs! Ett riktigt skämt!
Visst reklam finns på gratisversionen det kan jag gott och väl leva med.
Men att man inte kan stänga av ljudet för att slippa killen med den låtsas-brittiska accenten det är helt jävla otroligt!
Klickar jag på ljudlöst-bilden min lilla panel på Acer of Baser stannar reklamen. Man ser reklamens tid nere i ett hörn och den bara stannar.. like a deer in headlights!!!!


Spotify = bajs!

Jag sitter här och spelar skitbillig sitngo och sätter på Spotify för lite musik när reklam kommer där de säger att om man inte betalar så får man bara musik med dålig kvalitet. Det var iaf iprincip det tjejen i reklamen sa.. Krejse if you ask med. Som att folk kommer sluta ladda ner musik med bra kvalitet, gratis, för att lyssna på musik med dålig kvalitet, gratis.
Det går inte ihop..


Doyle håller...

6a5c6af8901786886b17ccd6260b85dd.png

Doyle håller mamma sällskap i sovrummet när hon är sjuk och ynklig...


Ohh the irony!!

http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=151731026

Denna artikel är bara för sorglig.
Varför skulle detta hända människor som försöker gå ner i vikt? Det är som att golvet hånflabbar å deras "viktnedgång". Jag skulle lätt göra den kopplingen om jag var där..
Och så har dom en bild på en tjock/gravid mage. Hade väl varit lite snällare att ha en bild på golvet om de nu måste ha en bild.

Özz var...

-829c458072f3969bebeace9eea114be.png

Özz var på jobbets julfest. Helt sick att mitt jobb kunde få en sån bra idé. OCH genomföra den!


Bilder med nya kameran

Här är före och efter super-super-duper-amatör-retuschering.

Resten är bara lek! :)Avatar

Jag väljer min rubrik som säkert många många andra redan gjort men mer behövs inte som rubrik.
Jag har nu sett Avatar två gånger. En gång vanlig bio och en gång 3D bio. 3D var inget för mig. Jag vill kunna fokusera på det jag vill eftersom jag ofta tittar på det i bakgrunden. Bakgrunden är svårare att så att säga "gissa sig till" och döljer ofta mycket, för filmen, intressanta saker.
Nog om det och till själva filmen.
Trots från min sida skyhöga förväntningar och förhoppningar älskar jag denna film. När jag åkte hem från första visningen ville jag inget annat än att lämna skittråkiga "planet earth" som Jae och åka till Pandora för att få bli en Na'vi.
När vänner på fejjan skrivit att de ska se Avatar har jag skrivit att de kommer vilja vara en Na'vi. När de väl har sett filmen och kommenterar på fejjan igen har det varit samma för alla. Alla vill vara en Na'vi!
Det som gör mig åhh-så glad är att den är så jävla bra även fast jag verkligen hade sick sick sick med höga förväntningar och förhoppningar. För mig brukar allt bli till skit när jag får förhoppningar osv. Men inte denna gång, inte denna film.
Undrar hur hysterisk jag hade varit om jag hade varit liksom mer "åhh... va kul... vad blire för mat?" inställd till filmen?

Har hört många som säger att den är som Pochahontas (stavas?) men jaha, so effing what? I grunden är alla filmer likadana. De har en början, en mitten och ett slut. Ta-daaaaa!!
Jag har inte sett Pochahontas men jag hade en ritbok med Pochahontas när jag var liten och iom det kan jag säkert säga att den filmen inte är i närheten av lika bra som Avatar.
Så Pochahontas-nördar= get of your high-horse och bara se hur bra Avatar är. Pochahontas är för barn och Avatar för barn 11 och upp. :)

Mamma och Sanna, två nya videosar på Doylster ligger nu uppe. Eller jag menar alla som vill får kolla på videosarna. Sök på "mikaelaedren" så får ni upp mina videosar. Klicka på min användare så kommer filmerna i ordning där till höger eller hur det nu blir... :D


Försöker fixa...

0-4dad9a94591e09dc6b2f98af4abc8de1.png

Försöker fixa min dator.


Christian, the Hoff, Hoffiffe, Barnrumpa. Kärt barn.....

Jag målade på Hoffmanns arm idag. Ett fint litet streck.
Han började gnälla och frågade om det verkligen var nödvändigt. Jag vidhöll att det var nödvändigt och han skakade på huvudet, slickade på tummen och började gnugga. Mest smetade han bara ut det. Jag pekade då på sånna där Cleaning Wipes, som vi har för att tvätta våra bord efter att någon skitat ner, och sa "Du har annars tvättservetter för barnrumpor där." Kort paus. "Vilket borde passa bra för dig din barnrumpa!" Woooahahahaha!! Asgarv!
Det bara kom till mig. Jag är härmed ett komiskt geni!

RSS 2.0