Ja hur gick det nu då?

Frågar man AIK så är svaret: Nää, det gick åt helvete. Först tar IFK ledningen, se skämmer våra huligansupportrar ut oss inför fotbollssverige sen så bryts matchen på grund av dem, sen slutar det ändå med att vi förlora.
Loosers. Jag gillar Inte AIK. Är det bara jag som ser ett samband mellan en sönderslagen stad och AIK? Det känns som att det brukar se ut som skit efter deras matcher..

Frågar man Doyle så är svaret: Joråsatte, det gick ganska bra tills morsan kom på mig. Hade ju ett perfekt ställe där bakom TV:n. Där kunde jag tugga på hennes blomma ifred men det är nått sjukt med den där kvinnan, hon ser en överallt känns det som. Fräs och fy när jag tuggade på blomman. Fräs och fy fy när jag tar tamponger från papperskorgen. Fräs och nej fy faaan när jag biter henne i låret när hon sover. Alltid fräs från henne känns det som. Bitch..

Frågar man mig är svaret: Uuuurk. Det var såå mycket folk på visningen. Det var en fin lägenhet och så men fortfarande så mådde jag inte så himlans bra och hade helst spenderat de fyra timmarna hemma i sängen eller om jag måste jobba, på en visning i stil med Gubbängsvisningen.
Men det var ändå ganska intressant att visa lägenheten. Det var en trea om 87 kvm och utgångspriset var 3 950 000:-. Mäklaren trodde att slutpriset kunde hamna uppåt 5 000 000:-. Det är måååånga kronor! Och det priset för en lägenhet utan badkar och balkong från sovrummet istället för vardagsrummet kände jag inte var så himlas värt. Men ja vi får väl se. Ska bli intressant att se vad den går för.
En annan sak som gjorde det intressant att jobba idag var att mäklaren sa, när visningen var över, att hon sagt till de som lägger schemat att hon ville ha en visningsvärd som var riktigt bra. Och hon fick mig?? Jag tackar för förtroendet men jag förstår inte riktigt hur de tänkte där. Detta var blott min tredje visning. Totalt.
Mäklaren sa att de jag jobbat med tyckte jag var bra. Men jag har ju bara jobbat två gånger och då med samma mäklare. Då kom hon på att det varit en "kontrollant" på en av visningarna som tyckt att jag var grym eller nåt. Jag blev dundergenerad när hon sa det och fnissade lite nervöst som en liten skolflicka eller nåt. Himla crazy var det i alla fall.

Som vanligt har jag tänkt på min skugga och vet inte hur jag ska överleva två veckor innan B-link hör av sig.
S-tåg sa att de skulle höra av sig innan månadens slut så de har bara två dagar på sig nu att höra av sig. När jag vaknade idag var jag av någon anledning inte orolig. Jag tror jag kommer få jobbet på S-tåg. Men sen pratade jag med ME från slk som också sökt och han var überpessimistisk och har nu smittat av sig. Så nu tror jag inte jag kommer få jobb på något år eller så. Fanken också!

Nää nu ska jag försöka chilla lite och inte tänka så mycket utan bara titta på Cougar Town och älska det programmet. It Is Åsm!

Jag har ätit massvis med äckliga jordgubbstuggummin, de måste ju ta slut innan jag kan kasta, så håll tummen för att jag slipper få den där laxerande verkan som de snackar om..

Sjuk sjuk sjuk - och för sent att sjukanmäla.

Mår ruskigt dåligt idag. Var tvungen att ringa Heidi och säga att jag inte kunde komma på hennes kräftskiva. Aptråkigt!
Var nära på att inte åka till pappa och äta de vi fiskade igår. Men det kändes för bedrövligt. Så jag och Ämil åkte dit och åt, sedan drog vi när alla var klara. Jättetråkigt men vad göra?

Imorgon ska jag jobba vilket inte känns kul alls. För det första för att jag mår så dåligt, för det andra för att det är en innerstads lgh. Vilket ju egentligen ska vara skitkul men just nu orkar jag inte stå och vara trevlig mot hundra människor. Jag vill ha det som förra visningen i Gubbängen där det kom tre sällskap. Så jag kan må dåligt ifred.
Men nää, detta är en trea på Birkagatan vid St Eriksplan så det lär komma typ 30-50 sällskap tror jag nog. Uuuurk!


Mitt eviga stressmoment, jobb och lägenhet, hänger över mig som en nattsvart skugga. Det är skitjobbigt faktiskt.
Jag vill så otroligt gärna få ett jobb. Så jag kan få en lägenhet som jag otroligt gärna vill ha. Men tänk om jag inte får något jobb. Tänk om jag får jobb men inte en ny fin lägenhet med badkar. Då är det ju bara tråkigt igen. Tänk om jag inte får jobb men får lägenhet. Hur ska jag kunna tacka nej till en lägenhet som jag otoligt gärna vill ha? Det går inte, jag skulle bli för ledsen.

Fick reda på idag att en person från SLK sökt till S-tåg. Det är ofantligt dåliga nyheter. Den människan är fasansfull! Om han/hon får jobb på S-tåg och jag med då är det nästan att jag inte ska ta jobbet för fan att behöva jobba med han/henne igen, det skulle vara ett hemskt öde!
Måste berätta för Heidi vem det är så jag får sympati från henne.

Jag och Ämil pratar om att skaffa en lillebror eller lillasyster till Doylen. Vi spelade en video en gång från när Doylen var en liten bebis och lilla Doyle i videon jamade och stora Doyle bev helt till sig och undrade vem det var som jamade. Sen när ingen katt visade sig verkade det som om Doylen blev lite deppig. Både jag och Ämil tyckte att han verkade lite nere. Vi pratade om vilka kattraser vi var intresserade och vi han kanske kommit fram till Ocicat.

Jag tycker dock att det är lite tråkigt att skaffa en ny katt med samma teckning. Denna ras har dock fler färgkoder än Bengal. Vi tycker mest om blåspotted, lilaspotted, chokladspotted och kanelspotted. Så om vi köper en raskatt tror vi att det blir Ocicat.
Men vi kanske skippar raskatt denna gång och köper en bondkatt istället. Då har jag sagt att vi ska ha en orange. De är ju grymt fina!
Ämil har börjat prata namn och sa att han ville att katten skulle heta Phil eller Ivey efter Phil Ivey. Ni som eventuellt läser denna blog och undrar vem fan Phil Ivey är så är det en pokerspelare. Doyle är döpt efter Doyle Brunson som även han är en pokerspelare. Ämil gillar poker.
Jag frågade honom en gång i tiden om inte vi kunde köpa en katt och då svarar han att ja det kan vi göra, om vi döper han till Doyle. Deal! säger jag och Shit! säger Ämil.
Men nu har vi ju goskissen nr 1 så Ämil är ändå nöjd med hur det blev. Jag funderar på om jag ska försöka göra en liknande deal denna gång. Jag låtsas som att jag inte gillar namnen Ämil föreslår och så lite senare frågar jag om vi inte kan köpa en till kisse och då är det alltså meningen att Ämil ska säga ja om vi döper han till Phil eller Ivey och då ska jag säga Deal!
På tal om katter så har jad Doylen här i sängen vid mina fötter. Ibland snarkar han lite och ibland reser han på sig och sträcker sig och gör söta "sträcker sig ljud". Just nu groomar han sig lite och smackar med sin lilla mun. Söt som han är!
Fast nää, nu kom Ämil och jagade bort honom... grrr.


Jag har haft tankar på att skriva en bok. Det skulle ju vara najs att bli rik på en bok. Eller hur?
Undrar vad den ska handla om? Om hur den ska vara skriven? Alltså ska det vara berättarröst eller ska det vara personen i fråga som berättar och tänker? Ska det vara både och? Finns det fler sätt att skriva en bok? Vad ska det vara för genre?
Många frågor är det.
Jag får googla det.

Nu hoppade Doylster upp i sängen med en leksak och han blir grumpy om han inte får leka så tjingeling!

Penispopcorn!

img_0237 (MMS)

Penispopcorn!


Jag blev påkommen av personal!

img_0517 (MMS)

Jag blev påkommen av personal!


Idag är det onsdag

Och jag var på test hos B-link. På väg dit mötte jag en av gruppcheferna från slk. Hon hade varit på intervju och var nöjd med hur det hade gått. Jag håller tummen för att hon inte får komma på test. Eller att vi båda får jobb så jag inte är allt för elak....
Anywho. Testet bestod av många delar, den första gjorde man på papper. Där var det anvisningar som man skulle följa.
Typ: Om cirkeln får plats i den första rektangeln men inte i den andra, skriv då nej i cirkeln. Om cirkeln får plats i båda rektanglarna, styrk då under cirkeln.
Eller hur det nu var. Men ungefär så i alla fall. Sedan var det test som man gjorde på datorn och då var det massa flummigt stuff. Man skulle titta i den vänstra rutan och de "grejer" (det kunder vara sifferkombinationer, bokstavskombinationer eller bildkombinationer) som var överstrukna skulle man stryka över i den högra rutan, rad för rad.
Sedan var det lite matte vilket sööög!
Typ: Om ett tåg åker 1368 km på 7 timmar, vilken var medelhastigheten?
Say whaaaaaaat????
Nä fy fan!
Det var också en text man skulle läsa och försöka memorera för sedan skulle man fylla i hålen och inte med hjälp av flervals alternativ eller så utan man skulle skriva de två första bokstäverna om det var ord eller namn. Om det var siffror skulle dessa skrivas ut som siffror utan vidare.
Men innan man fick återskapa texten skulle man testa sin simultankapacitet. Man skulle gör det där: titta i vänstra rutan och gör samma i högra samtidigt som en röst frågade var man skulle vara kl tio på fredag, så då fick man titta i sin almanacka, samtidigt som man skulle hålla koll på tiden för ibland sa rösten "När klockan står på 5 minuter och 45 sekunder, svara då på vad 7x8/2+90 är". Och så höll det på sådär om och om igen och den där rösten bara störde och störde..
En annan övning var en massa kuber staplade på något sätt och sedan pekade en pil åt en visst håll och då skulle man välja vilken av fyra figurer som var den man såg från pilens håll sett.
Seeeen var det dags att återskapa texten. Eller fylla i luckorna.
Men i alla fall så blev jag klar och kvinnan som var inhyrd att hålla i testet gick med mig in i ett rum där hon gick igenom testet, och hon verkade lyrisk över mitt resultat. Hon använde många fina ord för att beskriva hur det gått för mig.
Efter att vi pratat klart sa hon att hon skulle se till att Anneli (rekryteringsansvarig...) fick veta detta och att vi skulle pratas vid lite. När jag var på intervju så träffade jag Marie så det var kul att träffa båda. Vi pratade om dittan och dattan och sedan gick jag till tunnelbanan i regnet och blev blöt även fast jag hade mitt Sverige paraflax. Ohh well..

Imorgon ska jag träffa Heeedii tidigt som satan, kl 9 vid cst!! Scheiisse! Hon ska få sin souvenir från Utö, som jag egentligen vill behålla själv men äsch.. Kan köpa en till mig nästa år. :)

Nu ska jag titta på Cougar Town från början. Åååååsm!!!


Jag förstår inte vad som hände, du var ju så fin. Jag skäms för att jag inte uppskattade dig som jag borde men var du än är hoppas jag du har det bäst. Du är ju värd det :)

Spännande jobbsök

Idag ringde tydligen S-tåg till mina referenser och de skvallrade självklart för mig. MA med ett sms halv tolv: "S-tåg ringde mig och frågade om dig. Så du är bland dom sista :)"
Och JR via Fejjan: "Nu är du uppsnackad. Hade helt ärligt svårt att hitta på några negativa sidor hos dig. Du får gärna uppdatera mig med sådan för ev. kommande tillfällen. Blir mer trovärdigt då på något sätt."
Som svar skrev jag att jag allt är lite envis men det dög inte sa han. För det var ju "bara ett låtsasnegativt sätt att ta upp ett positivt drag". Han skrev såhär: "Jag vill ju ha något bättre, typ att du lägger döda duvor i den gemensamma kylen eller nåt."

Jag skrattade gott och tänkte så det knakade men kom inte på något, konstigt nog, så jag skrev till MA och frågade vad han sagt, han hade sagt envis...
Ringde mamma och frågade, hon sa fåfäng...
Så ingen hjälp där alltså.

Jag skrev tillbaka till JR att jag kunde bli grinig ibland men att jag bara vet anledningen till varför jag blir grinig när jag blir grinig på sambon för då är ju han anledningen. Och sen att jag försöker lämna crazy-Mickan hemma.
Nu kom jag dock på en som jag skickade snabbt till JR. Jag gråter när jag blir frustrerad! Det är ju en asnegativ sida, i alla fall om man frågar de som vill dö när folk börjar gråta utan, enligt dem, anledning..

Oh well.. Blir nog bra.

Imorgon ska jag till B-link för test. Hoppas det går bra men det tror jag nog att det gör, peppar-peppar, ta i trä.
Det som kan sätta käppar i hjulen är väl isf det faktum att jag börjar känna mig sjuk. Småont i huvudet mest hela tiden, harklig utan direkt anledning och hostar utan att det känns som att det är nödvändigt. It sücks!

Jag tänker ofta på vad som kommer hända om jag får jobb både på S-tåg och B-link. Ska jag ställa dem mot varandra och ta den som bjuder högst eller ska jag ta den jag känner att jag helst vill ha eller ska jag ta den som har bäst månadslön?
Tänk om jag ställer dem mot varandra i hopp om att få högst lön och sedan tappar båda? Det skrämmer skiten ur mig. Kunde välja bland två jobb och har sedan noll, igen.
Kommer nog drömma mardrömmar om detta tills det är avklarat. Uschla!
Ja, jisses. Svårt det här.


Kom att tänka på när jag tidigare idag såg Mythbusters och det var en så jävla rolig del. Inte en rolig grej eller något sådant, det var halvintressanta saker de gjorde men en av dessa halvintressanta saker var att kolla vems tänder som var gulast och då stoppade de in någon grej som särade på kinderna och öppnade munnen helt sjukt mycket. Det såg så jäkla kul ut att jag skrattade rakt ut och fick typ onda ögat från Ämil som spelade dataspel..
Men om ni vill titta så var det säsong 4 och avsnitt 12, så kan ni youtuba eller streama det. Superfun, jaa!

Jag ska nu ta mig ett glas Echinagard sen sova för jag ska upp ganska tidigt imorgon. För att vara arbetslösa Mickan dvs..

Såååå nära förlust men IKKE! Jag vann!!

img_0510 (MMS)

Såååå nära förlust men IKKE! Jag vann!!


Hihihi

img_0505 (MMS)

Hihihi


Höhöhö

img_0494 (MMS)

Höhöhö


Ny bok!

Yes box! Läser den nya boken av Stuart MacBride som heter Dark Blood. Fint va? Härlig titel som får en på bra humör. Bra humör för en deckare that is!
Hans böcker är enligt mig mycket bra och väldigt roliga.
Handlar om DS (detective sergeant) Logan MacRae, han är ganska rolig, men det är hans superior DI (detective inspector) Steel som är klockren!
DCI (detective chief inspector) Finnie är inte omtyckt så hon kallar honom för Lord Volderfinnie, eller när hon ska sno Logan ifrån DI Beattie (som inte heller är omtyckt) och poppar in sitt huvud i ett rum och säger "Morning Guv, nice tie: didn't know the cirkus was in town." Eller när hon röker på en flygplats och blir skälld på av en ur personalen och sedan kallar honom för "Little Hitler dick".
Hon är så jävla elak och säger så roliga saker så man måste älska henne även fast hon är så sjukt knäpp.. Berättar för Logan hur hon gjort en brazze och sedan står och kliar sig i skrevet och röven mitt framför alla.
Vill man läsa lite skoj och spännande så kan man läsa Stuart MacBride's böcker.

Varsågod! Dagens tips från Mickis :D

old times alltså..

Idag, nyss, började jag tänka på en kund jag hade som inte fattade hur man läste en tidtabell..
Se bild för förklaring i hur man läser en tidtabell:
Jag försökte förklara för denna kvinna hur man läste och hon fattade inte. Försökte förklara på ett nytt sätt och hon fattade inte. Försökte igen på en blandning av de två sätten och hon fattade bara inte. Jag visste inte hur jag skulle kunna förklara något såå simpelt på något annat sätt och börjar väl låta lite som om jag tyckte hon var helt kokko (vilket hon ju faktiskt var) och hon blir skitsur och säger "Hurrudu! Jag är faktiskt advokat och du ska fan passa dig...!!"
Jag gråter självklart av skratt inombords efter denna ytterst underliga FYI och säger "Okeeeejj..???".
Hur som helst så fattar hon väl efter ett tag, eller så gick hon till en hemlös som pluggat rocket-science och frågade honom, men vi lägger på i alla fall.
Nu när jag började tänka på det så frågade jag Ämil om han läst en tidtabell förut, jag tänkte testa hur han skulle klara det för att ta reda på om det faktiskt är svårt och att jag då är extremt smart, men han hade läst en så det gick åt skogen. Jag väljer härmed att jag är riktigt smart i alla fall..

Idag var jag på intervju hos S-tåg och tror det gick bra. Jag fick en ganska bra bit över medel på ett test, vilket ytterligare visar att jag är riktigt smart. :D
Under intervjuerna fick jag inga 'vad fan säger du kvinna-miner' och tolkar det som något positivt.
De skulle höra av sig innan slutet av månaden.

Andra nyheter är att jag och Ämil tackade nej till en lägenhet på "Västermalm" som jag så fint ska börja kalla det för. Och varje gång någon frågar var jag bor och jag säger Västermalm (om jag någonsin får en lägenhet där) ska jag stoppa näsan så högt upp i vädret att de kan räkna mina näshår!
Jag var mycket ledsen över att tacka nej men Ämil påminner mig om att vi faktiskt inte vill bo på nedersta våningen precis vid trappan upp till vår innergård där alla kommer passera vår uteplats vilket resulterar i att jag inte kommer kunna fisa i fred och i att Ämil aldrig kommer kunna sova för att han bara kommer stå vid fönstret med en hammare och skydda oss från inbrottstjuvar, för tydligen får man en väldans massa inbrott på Västermalm..

Och ja, i och för sig så är väl inte det helt orimligt i och med att vi gjorde "inbrott" på arbetsplatsen som huserar på Västermalm. Och eftersom ett par på promenad med hunden gjorde detsamma, samt en man med sitt barn på en cykel, samt ett par som strosade, samt ett annat par som strosade, samt en ensam kvinna som strosade..
Shit, vågar jag verkligen bo på Västermalm nu? Folk är ju bananas där!
Ohh well, vi tackade ju nej så än behöver vi inte oroa oss för galna Västermalmare som försöker göra inbrott i vår lägenhet, eller på vår arbetsplats...

Coolaste tvättmaskinen ever! Den är rosa o...

img_0491 (MMS)

Coolaste tvättmaskinen ever! Den är rosa och har diskho!


Vi dricker vin Cougar Town-style! Sweeeet!

img_0480 (MMS)

Vi dricker vin Cougar Town-style! Sweeeet!


Tittar på film via voddler. Det går näästa...

img_0479 (MMS)

Tittar på film via voddler. Det går näästan bra........


Hemska öde...

Igår skulle jag handla på Ica så jag plockade på mig två meloner, en honung och en nät, fast jag vet inte vad skillnaden är för smakar likadant gör de i alla fall, en gurka, juice, ägg, tuggummi, en liten påse ostbågar och plenty med godis.
När jag ska betala så står det "Medges ej" och svetten börjar rinna som fan.. Jag tar bort Colan som jag glömde nämna och testar igen. Det gjorde ingen skillnad. Packar ihop mina saker igen och går in i affären redo att lägga tillbaka allt men så tänkte jag att jag skulle ringa mamma och fråga om hon kunde föra över så jag ringer och hon är i bilen och sa att hon kunde fixa om en stund så jag väntar för jag ville ha mitt godis! Efter att ha väntat i 45 minuter kom jag på den briljanta iden att jag kunde ringa Sanna. Hon var hemma och kunde fixa allt så snällt så. Jag kom iväg med mitt godis sen ringde mamma och förklarade varför det tagit tid och jag sa no worries, Sanna fixa degen :P

Inte bra med noll pengar på banken men jag är skyldig mig själv några kronor för att jag inte stängde av min stående överföring så jag gav tillbaka mig själv mina pengar igår :)

Jag tittade på Grown Ups igår till mitt godis. Den var bra och gullig och rolig. En bra film att fördriva tiden med. Jag försökte se 17 Again men det gick fan inte.. Urk..
Idag blir det nog When in Rome eller New York I Love You. Eller kanske båda?

Ska något tåla det??

Jag ligger i sängen och skulle försöka sova när jag, av gud vet vilken anledning, börjar tänka på någon slags review av vilken telefon det nu var. Förmodligen iPhone.. I alla fall så var telefonen jättedålig för den gick sönder efter endast fyra tappningar i marken. Men va?! Det är ju för fan som att säga att "Nejmen oj vilket måndagsexemplar! Ditt barn klarade ju bara av att tappas två gånger på huvudet innan han/hon bröt nacken. Nej vet du vad! Detta var lika bra för jag menar om ditt barn fortfarande levt hade han/hon säkert ändå bara dött av något så enkelt som ett skott mot huvudet. Fasansfullt måndagsexemplar! Tack och hej! :)" Jag menar är något, förutom studsbollar gjorda för att tappas på asfalt? Töntigt värre... Sov gott :)


RSS 2.0