Stackars mammsen!

Mamma, mamma, mamma..
Fyllde år i lördags och åker på weekend till Bälingen (fre-sön) på lördagen är hon i skogen med 7 och halkar på fucking jävla idiotkottar. Bryter sin söta lilla fot. Eller båda knölarna på vänsterfoten. Får åka ambulanshelikopter till SÖS och opereras på söndagen.
Jag hälsade på henne på söndagen innan jag körde till Dalarö för att hämta hunden och packningen som blev kvar på ön. Ett par mycket trevliga gäster hjälpte till. Änglar hela högen! Många många tack och hoppas allt gott i framtiden till er! <3
Till parkeringen i Haninge där mammsen ställt bilen och tillfälligt flyttar den då det är 48-timmarsparkering tills vi vet vad vi ska göra.
Sen åka hem med hund och packning.
7 och Doyle har träffats tidigare och kom väl bra överrens så tänkte inte mycket på det bara att jag hoppas Emil överlever och så.. Han gillar att sova väldigt mycket. Tycker 7 borde klara det...
Men katten visade sig vara jäkligt elak faktiskt. Stackars 7. Han smyger på henne när hon sover och har sig, petar på henne. 7 blir fett lack och morrar på honom men han fattar inte så mycket lille Doyle. Vill liksom inte låta 7 varna mer än att morra och visa tänderna. Man vet ju inte om hon träffar olyckligt.. Men ja, det blir nog bra hoppas vi. Kissen fick faktiskt sova i köket inatt. Jag orkar inte vara halvvaken hela natten för att hålla koll på djuren.. Lite elakt är det ju mot Doyle för det är ju hans hus men lite elak är han också så..

Nu jobbar jag och måste fixa morgondagen med min gruppchef. Han kommer inte bli glad på mig..
Doyle skall till ortoped imorgon. Förut skulle vi fixa det så att Emil åkte med kissen men nu måste ju någon vara hemma med 7 så för att göra det enkelt antar jag att jag åker med kissen och så sover Emil med 7.
Jag ska ha PU-möte med gruppchef så tänkte släppa bomben då.
Tills dess..

Emil bowlar.

0-74b23e2cfcb8c30fd62506b13d773bd7.png

Emil bowlar. :)


Kolla vad...

0-2134c11b60adc8a9844f82220e2e62b7.png

Kolla vad jag gjort till Emil!


Min mobil...

7251b0fc6b65c07ba75ca9524be0dac3.png

Min mobil har gått sönder. Visar jättekonstiga lila/gröna färger.. Och dom här tre äckliga glinen som spottade och slängde sina herpestuggummin lite här och var hade alla tre likadana skor. Kul...


Jag gissar att det inte finns fler om typ 7 år.

Nu har Patrick Swayze dött.
Många har dött bla Aaliyah, Lisa "left eye" Lopez, Heath Ledger, Michael Jackson, DJ AM, Sydney Pollack, Yves Saint-Laurent, Bernie Mac, Michael Crichton, Farrah Fawcett, Anna Nicole Smith, Ike Turner, Evel Kneivel, Aaron Spelling, Steve Irwin, Natasha Richardson, John Hughes.

Dessa har ju dött på bara ett par med undantag för Aaliyah och Lisa Lopez. Men så med denna hastighet gissar jag att Hollywood är tomt om typ 7 år. Inte alla är ju liksom gamlingar heller... Usch va jobbigt.
Maria Shrivers mamma har dött också. Hon var ju Kennedy.. Tossigt tossigt..

Mitt liv är öööööver

Ja typ för fan.
Min älskade, min underbara, min bästaste ever! Min Mongolian BBQ har stängt. Så jävla obehagligt.
Jag och Emil ska dit och äta och när vi går från bilen tänker jag skrattandes "Tänk den dagen vi är på väg hit och så har dom stängt, hahaha!" fast jag hann bara säga "Tänk den dagen vi komm..." innan jag såg att det var helt stängt och förbommat!
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra! Jag är så ledsen och så arg att man bara stänger utan att tänka på mig. PÅ MIIIIIIGGG!!! Nejmen alltså usch och fasen vad ledsen och deppig jag är! Var ska jag nu äta så jag rullar till bilen? Var ska jag äta så jag måste knäppa upp byxorna? Var ska jag äta när jag ska fira något? Var Var Var ska jag äta?
Så ledsen. It's, like, the end of an era!

Kissen kissen kissen då.

Doyle har varit hos veterinären. På jourtid. :O
I fredags när jag kom hem hälsar jag på kissen som låg i sitt räd som han alltid gör. Jag fixar å donar och sätter mig sedan vid datorn och kollar. Sedan hoppar kissen ner på bordet, kanske 60 cm, med världens duns! Det där var inte så kattlikt tänker jag och gosar med kissen. Sedan ser jag ju hur katten knappt kan gå. Haltar som fan och sätter sig ner efter en 4-5 steg. Jaha, ajfan! Ringer Emil som har bilen och frågar var han är och säger att vi måste till veterinären. När Emil kommer tillbaka så har det inte gått över så vi åker till Bagarmossen. Där hade de två väldigt kritiska patienter och en veterinär så dom sa direkt att det var väntetid på 3 timmar minst. Så 5 timmar i bur tyckte inte vi kissen behövde så vi åkte hem.
På lördag morgonen åkte jag tillbaka och kissen blev klämd på, kissen blev förbannad, kissen blev sövd, kissen blev röntgad, kissen fick meducin.
Inga skelettskador utan förmodligen en inflamation i mjukdelarna av knät.
På lördagen fick han då hos veterinär sin första dos av meducinen i form av spruta i skinkan :P.
Vi åkte hem och jag placerade kissen i köket så han inte hade så stor yta för skitsamma om knät knappt funkar. Kissen ska springa runt runt runt och klättra och hoppa även fast det inte går. Så det var ett nödvändigt ont. Men han klarade det bra ändå. Jag var i köket med honom hela lördagen och gjorde både det ena och det andra. Sedan efter lite gnäll med Emil fick han sova själv i köket. Emil ville bygga trappor från sängen och skit men gav sig när jag frågade om han skulle vara vaken hela natten och se till att trappan faktiskt användes.
Han mjauade och det var massa synd om honom i början men sen sov han så fint så.
I söndags när vi skulle ge honom medicin som är flytande direkt i munnen via en liten spruta så förberedde jag Emil genom att säga att katter är elaka elaka elaka elaaaakaaa när man ska ge dom medicin. Så där satt vi på golvet och föreberedde oss mentalt när Emil säger "Men håll fram den så kanske han vill tugga på den och då kan du ju passa på". Ja för fan tänkte jag och gör som han sa och visst fan tuggar kissen på den så jag sprutade och katten blev lite förvånad men sen fortsatte han tugga och sedan fick han godis.
Ibland är det bra att han ska tugga på allt alltså. Kommer ju gå alldeles utmärkt att ge honom medicin känns det som.
Måste fixa allt med försäkring nu bara.. Paaalllaaaaa!

Jaadu??

Om en schizofren människa hotar att ta livet av sig, skall det räknas som ett gisslandrama då? Och går han/hon igenom med det blir det mord/dråp?

Giggolo Doyle

Emil berättade idag för mig att Doyle delat med sig av sina framtidsplaner. Doyle menade att han tänkt bli en giggolo och att man då skulle nå honom på doyle.the.giggolo@malmskillnadsgatan.com men att vi nu förstört hans planer i och med snip-snipet. Stackarn grät tydligen i Emils armar.

Snart kommer ny video på gosig Doyle på Youtube.

Kraam

Kissen chillar...

09ace33f041237db11f00ac421ebccf3.png

Kissen chillar i bilen innan snip-snip.


RSS 2.0