Hahahaha!!! Reklam för de hems

MMS

Hahahaha!!! Reklam för de hemska "skorna" Crocs. Som jag iom denna reklam iaf inte hatar längre.


Weehee!

Jag skickade in ett bidrag till Tjuvlyssnat idag. Hihi!
Får se om det blir publicerat.
Jomen för jag var i tunnelbanan så står det två killar kring 17 år och snackar SL Access. De pratar lite om att liftsystemen ju faktiskt haft sånna där avläsnngsbara kort i typ ba 15 år liksom. Och så börjar den ena killen berätta att när han gick på bussen den morgonen så gick en tjej före honom och "beepade" sitt kort och då började den där killen undra om han skulle "beepa" sitt terminskort också så frågade han föraren som tittade lite underligt på honom och sa: Ehh.. nej.
Och så säger den andra killen att det ju var svårt för kille 1 att veta det.
Ja för Terminskort bara pang bom öven natten blir ju till Accesskort..
Hahahahaha!!

OMG

Igår kväll gick jag och la mig kring 12, halv 1-isch. Efter att Emil gått ska jag somna och hör jag en massa dunkade. Helvete i fan alltså! Ska man inte kunna få sova en lördagkväll!? tänker jag arg som ett bi och tänker för mig själv att man, även fast det är helg, iaf ska hålla tyst efter midnatt. Men sen mindes jag att jag vekligen inte håller tyst efter midnatt vissa helger så jag ändrar mig snabbt till typ ett. Jag försöker somna om och låtsas att jag inte alls är knäpp eller så. Strax efter det, när jag nästan sover jättegosigt, kommer Emil in och säger att han bara ska ut på loftgången för att kolla vad som händer därute. Huhh?? Fattar noll men pallar inte bry mig så försöker somna om men sen när han öppnar dörren så hör jag väldens liv därute. Blir helt exalterad och drar på  mig morgonrock och Emils skor (Fett hett för övrigt!) och springer ut. Världens liv var då en massa poliser och brandmän och en ambulans. Och ja juste, fett  med RÖK! Tre våningar ner har något lyckats tutta eld på sin lägenhet. Bra där.
Och alla mina blogg-fans. Jag beklagar med det blir inga bilder på allt ståhej. Jag vågade inte. Skickade ut Emil men då hade de packat ihop och kört iväg med någon i ambulans.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4204886.ab
Här står det att denne person hade rökskador. Whaaaat? Sanning? Det är ju udda vid brand. Nej usch, stackars människa. Men så går det när man leker pyroman. :P
Hehe..

Aaanywhoo.. Jag och Christian och Emmily var ute en kväll och de ack så intressanta samtalsämnena avlöste varandra. Vi hamnade iaf på serier. Christian ser tydligen allt. Utom Bones!! Whyyy??! Mammie, let's kill him! Hur som helst så snackar han om en låt som var i slutet av det, då, senaste avsnittet av Gossip girl. Jag med minne som 70-åring har ingen aning om vad han snackar om för låt men någon dag senare tittar jag på det, nu, senaste avsnittet och då är det en väldigt bra låt på slutet så då börjar jag fundera på den han menade var bra och börjar snacka med honom på msn om detta. Han säger då att den låten han menade var från ett band som heter White lies och låter heter "E.S.T" Jag försöker hitta denna låt och finner den på youtube. Mycket bra så high five till Christian. Men den låten i det andra avsnittet då? Jo den hittar vi också på youtube. Bandet heter denna gång The Faint och låter heter "Mirror error" och är kloockers!
Så mamma vill du ha låttips är detta mina senaste favoriter:
The Faint - Mirror error (även albumen Danse Macabre och Wet from birth har några bra låtar)
White lies - E.S.T
Against Me! - (albumet heter "New Wave") främst är det låtarna Stop och Piss and Vinegar jag fastnat för. Men ge hela albumet en chans. :)
Amy McDonald - This is the life
Beyonce - Single ladies (put a ring on it). Det är denna låt Justin Timberlake och de där andra killarna dansar till i den där SNL-videon. Hahaah!!

Nu ska jag och Ämil åka och handla sallad. Mmmmm... sallad.
Hörs sen!

SL Access

Nej nu är jag trött på all skit SL Access fått i media och av kunder.
Visste det kanske inte har fungerat perfekt men om man säger såhär: varken jag, mikael h, mikael e, louise, hoffmann, carro, lisbeth, kirsika, johanna, gittan, mattias, anders, janne, marlene, jeanette, henrik, gun, andreas, bertil momf (med otroligt många fler) har haft några problem med korten.
Jag har inte den blekaste varför vissa har problem men om dessa använder kortet som den kvinna mamma såg härom-när-det-nu-var som shakade sitt kort som en polaroid picture framför avläsaren så inte fan att de har problem med att få grön pil. Shit för fan!

Alltså lägg kortet/pluskan mot avläsaren och när grön pil lyser med sin närvaro, var god passera! Detta tar typ ingen tid alls!

Här är den söta lilla traktorn

MMS

Här är den söta lilla traktorn igen fast i bättre ljus! Is so pretty!


Har ni sett något sötare? I th

MMS

Har ni sett något sötare? I think not! Haha!


Kul utsikt. Detta nybyggda hus

MMS

Kul utsikt. Detta nybyggda hus har kontor framför, bakom, bredvid (på ena sidan) och diagonalt om sig. Detta gör att balkongerna på bilden får se solens ljus typ 5 min om dagen på sommaren och typ aldrig på vintern. Booh-yaah! Men jag drömmer om ett nära förhållande med de i huset. Vaddå direkt information när de vill veta när tåget går! Hehe..


Why oh why?!

Jag har varit sjuk igen. Influensa? Inte fan vet jag. Typ antar jag. Jag har inte varit snuvig eller så, haft lite lite ont i halsen men däremot har jag haft så sjukt ont i huvet. Till skillnad från hos Sanna så har mina värkisar inte varit slut. Men de kunde lika gärna varit det. De har ju för fan inte hjälpt! Jag har även haft ont i resten av kroppen. Ryggen, nacken till och med låret. Och det har inte varit måttligt kan jag berätta. Jag vettefan vad det har rört sig om men jobbigt och tråkigt har det varit iaf. Har mest sovit eller bara legat i sängen och ströglott på säsong 8 och 9 av Vänner. Vilket är ett kul program iofs men det märks inte när det gör ont hur man än sitter eller ligger i sängen.

Friskanmälde mig igår iaf och vid fem-tiden imorse när Emil kom hem från Casinot och väcker mig så märker jag självklart att jag har fett ont i halsen. Kuuuul! Emil gav mig en ibumetin och echinaguard och när jag sen gick upp så mådde jag bättre. Fast det var då och inte nu för nu gör det ont i halsen igen. WhattheF?

Sitter här på jobbet på en söndag och önskar att jag hade ett bättre jobb att spendera tiden med.
Jag har faktiskt sökt ett jobb på Banverket. Hoppas hoppas :D

Nej nu ska jag kolla om det inte finns lite annat att söka till.


Skitstor pjäs med 85 grejer i.

MMS

Skitstor pjäs med 85 grejer i. Killen som sålde beskrev den som att det skulle bli kaos i himmelen. Haha!!


Nyår!

Efter jobbet åkte jag hem och städade. Sen hämtade vi upp Jim och åt på Mongolian. Velly good!
Sedan åkte vi och hämtade upp Emmily. Väl hemma igen drog vi på lite mjusack och parta loss. Typ..
Killarna hade köpt 2 st skitstora "pyropack" och två stycken mindre. Samt en stor jävla pjäs. Kaos i himmelen förklarade sälj-killen.
När vi varit hemma ett tag och haft trevligt och blivit packade blev killarna helt bananas! Jag hakade självklart på och det vi gjorde var crazy-ass bomber av våra små-smällare och skit. Det var sjukt kul och fan va vi flummade. Packade i papper så det skulle brinna och sen började killarna leka med min hårsprej och mitt hårmousse. De ska såå köpa nytt åt mig!
Strax innan 12 gick vi ut och lekte lite med smällare och några små bomber. Det hände inte jätte mycket men det lilla som hände var jätteroligt! Sen när klockan var tolv stod vi uppe på balkongen och hade utsikt över hela Hjulsta, Tensta, Rinkeby, Sundbyberg och så såg vi allt därifrån till typ Globen. Det var en helt magnifik utsikt och det var min ide att vi skulle stå där på balkongen så tack Mickis, varsågod!
Strax efter att champagnen var slut fortsatte killarna med sina bomber och kring halv 2 gick vi ut med dessa och våran gigantor-bomb. Det var någon som skrek på oss efter att den stora bomben var slut tror jag.. :S *ooops* hehe..
Lite mer party och sen åkte Jim och Emmily hem vid 3 halv 4 tiden.
Igår var man lagom död och idag är jag bara halvdöd.
Igår var vi på bio också. Yes-man med Jim Carrey. Den var rätt rolig faktiskt. Hehhe.. Nästa gång har vi tänkt se den där "Allt flyter" eller vad den nu heter. Tror den är bra.

Jobbar poop idag. Till 21.20. It sücks!
Imorgon jobbar jag 4 timmer 06.30-10.30 det är okej sen på söndag jobbar jag 06.30-15.00 det är ganska okej för jag är inte ensam. Henrik, Hoffmeister och Carro är med mig så jag är i gott sällskap.

Hihi, hade precis en indier i telefon. Deras engelska är den bästa engelska. Det låter så fint liksom.

Nejmen nu har jag jättetråkigt. Och snart är jag helt ensam resten av kvällen. I do not like this.. *buhu*
Skriver mer sen.. Och bilder! Bilder kommer sen :)


RSS 2.0