Bröllop och skottlossning

Här är två nyheter som jag tycker är väldigt intressanta, på var sitt sätt.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article12906845.ab

Ni kan ju fethajja att jag kommer sitta där och gråta ungefär lika mycket som på Vickans och Roberts, förlåt, Daniels bröllop.
Självklart har ju jag noll koll på de där två men jag har ändå bildat mig uppfattningen om att de är lite coola de där två turturduvorna..

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article12907148.ab

Tyvärr är jag bara liiiite förvånad. Men ändå blir jag galet irriterad och förbannad. Jag menar whatthefuck!? 6-åringar har väl nyss börjat prata känns det som, deras hjärna måste väl vara typ som en valnöt känns det också som.
Mysiga skolor i USA framöver; vakter och metalldetektorer ända ner i kindergarten!

Anywho..

Igår på tunnelbanan såg jag en kille som var tatuerad ungefär överallt inklusive hakan. Den var ny. Den var ful. Kan han få ett jobb som inte är tatuerare? Känns inte riktigt så.. Var det värt det? Hmm..??

Sen såg jag en kille med delvis vita ögonfransar. Freaky. "Vill du ha lite mascara?" vågade jag inte fråga.

Och till sist såg jag en kille med en stor fet blaffig tatuering på fejjan. Jag tror han tänkte Mike Tysons fast gjorde den större. Jag tror också att han dödar for a living och att han packade heat.

Fördommar må vara dåliga men let's face it, de kommer alltid att finnas och man får helt enkelt lära sig leva med det och leva runt det. För mig betyder det att jag inte ska tatuera mig i fejjan. Men jag är bara jag, en enda person.


Även fast jag hoppas och tror att jag är friskare från mitt nässprejmissbruk än jag var tidigare så är jag inte helt frisk. Jag sitter här och är egentligen bara lite täppt men ändå tillräckligt täppt för att hata det och må dåligt av det, så jag lyckades få hjälp av en kollega som tydligen ändå behövde gå till apoteket och handla, så hon ska handla åt mig också. Jag har ganska nyligen varit förkyld så jag väntar bara på att det här sista ska försvinna. För innan jag blev förkyld var det en väldans lång tid jag senast använde nässprej. Faktiskt..

Spellördag!

Idag återvänder jag till livet efter en tokigt rolig spelkväll med Ämil hemma hos TE och hennes man.
Vi började med att köpa pizza, som Ämil sett fram emot sen några dagar innan när vi bestämde att det skulle bli pizza. Efter pizzan hojtade vi
- Let the games begin!

Vi började med "The settlers", väldigt roligt otroligt nog. Trodde direkt att det inte var ett spel för mig, kartongen var ju inte färgglad alls! Men det visade sig vara riktigt kul. Jag vann inte men ändå.
Efter det spelade vi "Kampen mellan kvinna och man", det är ganska kul det spelet men det blir alltid att killarna är irriterade över att tjejernas frågor är lättare än killarnas och tjejerna klagar på att killarnas frågor är lättare än tjejernas..
När det var slut körde vi "Absolut överrens eller som hund och katt". Det är verkligen skitroligt! vi körde par mot par och jag och Ämil var grymma! Vi kickade ass!
Nää egenligen inte, vi vann med kanske 3-4 poäng..
Here it is:


På väg hem hörde vi av från HN som var på stan med lite belgovänner så vi tog en snabb drink med dem innan vi tog en ännu snabbare hampis på Böger king för mitt i allt kom vi på att vår tub hem skulle gå om 3 minuter. Vi säger hej hej fort som fan och sen la vi bena på ryggen. Och hann med tåget :D
Det var för övrigt min träning för detta år. Så nu är jag klar med det i alla fall! Grattis till mig.

Dagen har spenderats hemma i lägenheten och har gått ut på att sakta men säkert ta sig tillbaka till levande tillstånd. Jag är där om kanske en timme eller så.

Jag är lite irriterad över att jag inte har varit ute, annat än på balkongen, en vacker dag som denna så jag ska nu bege mig till köket och försöka få Ämil att göra något utomhus med mig.

L8er!

Natt nummer två

Nu har mina nätter börjat här på jobbet. Det är lugnt, jag gillar nätter. Man får sova på arbetstid ;)
Skämt åsido så tycker jag det är kul att åka hem och sova medan alla andra Stockholmare är ny(ikke)vakna zombies. Suck it! :D

Imorse när jag kom hem kvart i sju ungefär var det väldigt svårt att somna. Men när jag väl gjorde det kunde jag fan inte vakna. Emil gick upp och åt mat och började jobba innan jag gick upp. Jag var bara morgongrinig/-sur/-arg/-irriterad/-gnällig/-förbannad. Men otroligt nog gick jag upp och dagen blev ju ganska fin.
Detta betyder dock inte att jag gjorde något bra av den. Det enda vettiga som hände var att jag kastade all gammal jord i mina blomkrukor/lådor. Det kändes bra att få det fixat. Jag vet inte vad jag ska göra med dem nu dock. Man ska ju för fan plantera nu i april/maj. Ska jag plantera fina blommor och bli irriterad när flytten väl kommer och lådorna/krukorna väger bly? Eller ska jag skita i att så mina egna saker och bara plantera tonåringblommor när vi väl flyttat?
För. Många. Beslut.

Jag börjar för övrigt bli trött på att vänta. Varför fan i fan fan fan kan vi inte bara få flytta nu för? Jag vill bara få se min fina lägenhet och få inreda den och få bo i den!

Vi har ju hela tiden räknat kallt med att få nycklarna den 30:e maj. Detta för att den egentliga inflyttningen är den 1:a juni, en onsdag, men man brukar väl få nycklarna någon dag innan och då är väl det ganska klokt att ge oss nycklarna på måndagen, alltså den 30:e maj. Men nu så här innan blir jag lite svettig. Tänk om vi inte får nycklarna tidigare? Vi måste ju vara ute ur Husbylägenheten innan kl 12.00 den 1:a juni. Hur ska det gå till om vi inte får nycklarna lite tidigare?? Jisses! Vilken pärs!

Men nu ska jag fokusera på annat. Tex VW som har parteeeey i Stockholm Waterfront Congress Centre. Fest på en arbetsdag! Shame shame shame.. :P Tony här tror att det kanske kan vara en årsstämma men när jag sa att det såg ut som lite disco-lights där inne ändrade han sig. Årsstämmor går ju bara gamlingar på.. Tydligen.. Men jag säger att gamlingar visst kan parta som om det var 1959!

Kolla bara vilken jäkla ös:


Hänger med i kidsens språk gör de också!

Vår, sommar, sol och cykel!

Nu när jag kommer bo närmare jobbet, dvs inom promenadavstånd, kommer jag självklart att börja promenera till jobbet på sommarhalvåret. Det innebär även att jag kommer cykla till jobbet.
Och jakten på den rätta cykeln är igång!

Förslag numero uno: www.stalhasten.se - 1995:- (Deras egna...)
Förslag numero dos: www.biltema.se - 1199:- (Yosemite singlespeed 28")
Förslag numero tres: www.cykelstaden.se - 1995:- 3295:-  (Monark Empire Nostalgic)
Ska man slå till på Monarken redan nu för att den kanske går upp i pris om ett tag??

Om det nu är någon som läser min blogg så kan ni få tipsa hej vilt om vilken jag ska ta :)


Just nu denna soliga söndag sitter jag på jobbet och gör inte speciellt mycket. Ingen av oss gör speciellt mycket.
Jag är lite irriterad över att den där lax/broccoli pastan jag skulle göra igår blev totalt misslyckad och kastad i soporna på vägen ut till Kista galleria och Sushistället.. Vilken waste med lax!

På tal och sushi testade jag och Ämil ett sushiställe vid vår snart nya bostad, det var sådär faktiskt.. Väldigt dyrt tycker jag som får rabatt på Sushi Yama Centralen. Jag hoppas det finns fler ställen i närheten som är bättre.

Jag ska köpa nån slags mat till mig själv nu och sedan sitter jag här till 21 innan jag får åka hem.

Klippt igen!

Ja jävlar vad kontaktledningen klipptes av stolpen som i sin tur klipptes av vinden. Total kalabalik! Såg en bild från Centralstationen, det var så mycket folk så man skulle kunna tro att typ Rolling Stones hade en konsert. Cheeezus!

Ibland ska man ha tur dock och min tur var att jag var ledig på torsdagen, blev iofs inkallad att komma till jobbet halv fem på fredag morgonen men sen så slutade jag ju långt innan det blev kalabalik igen. Nu på morgonen idag så var allt löst igen och det har varit ganska lugnt sedan jag började kl 6.

I  am.. A lucky bitch...

Vi har i bästa teamwork-anda löst Melodikrysset. Mucho funno!

Jag börjar kvart i två imorgon så det ska bli skönt att få sova ut och inte behöva bry mig om att jag måste somna nu, jag måste somna nu, jag måste måste måste.. För det pajjar allt verkar det som.

Jag har inga speciella planer idag, efter jobbet blir det väl en dusch och sedan har jag absolut ingen aning.
Jag har köpt hem lax för jag hittade ett recept på pasta med lax och broccolisås. Jag tycker broccoli är riktigt gott. Speciellt broccolin man får på Mongolian BBQ för de suger upp alla såser så nedrans gott! Love it! Kanske ska fråga Ämil om vi ska ta Mongo istället? Hmm..? Får tänka på saken.


Livet är inte rättvist, det visste vi alla, men jag tycket det är väldigt tråkigt att jag ska behöva betala 250 spänn för att jag måste byta nummer för att vissa perversa idioter inte har ett jävla liv utan ska hålla på och ringa folk och lämna tre minuter långa röstmeddelanden med bara bakgrundsmusik på deras telefonsvarare. Fucking jävla äckel kukhuvud! Slakta dig själv så jag slipper dig!


Klockan är halv ett, jag slutar om en och en halv timme och jag har inget roligt att skriva så här lägger vi locket på

Här vare klippt!

Igår efter en nära nog värdelös dag på jobbet så åkte jag till Liljeholmen för att träffa HN. Vi hade först en liten dejt med varandra, sedan med arbetsförmedlingen, sedan med frisören och efter det med Lilla Norrland i Mårtensdal. Sen vart det en snabb dejt med Kicks också.
Mycket trevlig dag. Håret blev som det blev. Jag känner att jag faktiskt inte riktigt bryr mig vilket är lite konstigt för att vara jag. Jag brukar alltid ha åsikter om allt. Men det är kortare och säkert lite friskare så det är ju bra. Det kommer säkert torka fortare efter bad/dusch, det är ju jättebra bara det!

Idag slutar jag kl 15 och efter det är det afterwork med lite folk. Det ska bli kul :D Vi hade så kul på vår kick off så vi bestämde oss för att ta en sån här variant också.
Jag är ledig imorgon så det är lugnt.

Annars så har jag slängt en massa tidningar som stått och varit nästan fina men ändå bara varit där och aldrig blivit använda till annat än tuggmotstånd till katten. Det måste ha varit nått tiotal kilo det handlar om. Helt sick. Fick gå fem vändor iaf. Men nu är det helt tomt, egentligen inte..., och fint där på våra byråar. :)

Slängde mina gamla och gaggiga och trasiga mobiler. Det kändes bra så slipper de ligga och samla skräp. Det som verkligen var bra dock var att jag fick för mig att kolla minneskortshållaren i mobilen och där hittades ett 4 Gb minneskort! :D Sweet!

Det är världens sämsta stämning på jobbet just nu. Det suger pung. Alla verkar vara tokigt jävla skittrötta på denna dagisverksamhet. Jag är på min/vår sida!

Du skämta med mig Aprillo

Tack gode gud för SL's aprilskämt. SL is the Shit!

Jag läste Metro när jag satt på tåget och skrattade för mig själv. Sedan ringde jag mamma och det är först då jag fattar hans namn, Inge Winther. Hahaha!½ Så hysteriskt kul! Men det som är kissa-på-sig-kul är att när jag i lördags shoppade med Heidi och vi pratade om det och jag då berättade att jag inte fattade hans namn direkt så var det först då hon fattade hans namn. Gapflabb av sällan skådat slag mitt på Sergels torg!

Örebros om att pengarna var slut efter vintern och att invånarna själva skulle få sopa grus och ta in det till kommunen var även den bra. Uppsalas var tråkig...

Igår åt jag så mycket att jag knappt kunde ligga ner när jag skulle gå och lägga mig. Det sög åsnepung för fan. Min mage stack ut typ en meter kändes det som. Uuuurk!

Nu är jag på jobb och klagar över uniformen. Nu från och med april så tillhör vi OC (operativt center) men det är bara vi som har uniform.. Det känns ju lite som att vi diskrimineras.. Jobb-mobbning är vad det är!
Vår chef, inte så länge till, ignorerar mina kollegors mailförfrågningar om detta. Bra där.
"Grattis, du har vunnit sämsta chefen-priset! Det har aldrig delats ut förut för det behövdes inte förän du blev chef!"

Jag slutar kl tolv idag och då ska jag hem och dusha och tvätta kläder och chilla lite. Igår städade vi så det behövs inte iaf :D
Kanske ska fixa nån kur till mina händer. Kan googla nått som är bra säkert.. Pyssla om mig själv helt enkelt.


RSS 2.0