Why oh why?!

Jag har varit sjuk igen. Influensa? Inte fan vet jag. Typ antar jag. Jag har inte varit snuvig eller så, haft lite lite ont i halsen men däremot har jag haft så sjukt ont i huvet. Till skillnad från hos Sanna så har mina värkisar inte varit slut. Men de kunde lika gärna varit det. De har ju för fan inte hjälpt! Jag har även haft ont i resten av kroppen. Ryggen, nacken till och med låret. Och det har inte varit måttligt kan jag berätta. Jag vettefan vad det har rört sig om men jobbigt och tråkigt har det varit iaf. Har mest sovit eller bara legat i sängen och ströglott på säsong 8 och 9 av Vänner. Vilket är ett kul program iofs men det märks inte när det gör ont hur man än sitter eller ligger i sängen.

Friskanmälde mig igår iaf och vid fem-tiden imorse när Emil kom hem från Casinot och väcker mig så märker jag självklart att jag har fett ont i halsen. Kuuuul! Emil gav mig en ibumetin och echinaguard och när jag sen gick upp så mådde jag bättre. Fast det var då och inte nu för nu gör det ont i halsen igen. WhattheF?

Sitter här på jobbet på en söndag och önskar att jag hade ett bättre jobb att spendera tiden med.
Jag har faktiskt sökt ett jobb på Banverket. Hoppas hoppas :D

Nej nu ska jag kolla om det inte finns lite annat att söka till.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Har fått 1g alvedon fårn rickard nu dock, så det har ordnat sig. Men hur idiotiskt är det inte att man inte kan köpa värktabletter som ändå är receptfria överallt??

2009-01-11 @ 15:04:26
URL: http://sannamagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0