Shoeshine! Moonshine!

Igår hade jag en mysig dag! Eller den började lite dumt för jag satt och läste igenom något skit om pension och hur den skall förvaltas. Men när jag läst klart om det så åkte jag till Centralen och klackade om mina Tiger-skor. Hade näästan gått igenom men se nu är de så vackra här på mina fossingar. Känner mig mycket stolt som lyckats gå i dom såhär länge idag.. :)
Sen när jag kom hem så putsade jag alla mina skor. Det var fett kul! Riktigt vrickat men ändå. Så där satt jag på golvet och putsade away. Har fått lite ny musik så jag poppade på!

Musiktips denna gång är:
Metro station - Shake it
Yvonne - Bad dream, Them, Six deadly venoms, Dirt och Modern love
MIA - Paper planes
Lily Allen - The fear
Empire of the sun - Walking on a dream
3 doors down - It's not my time
Armin van buuren ft Sharon den Adel - In and out of love (både remixen och orginalet är K-L-O-C-K-E-R-S!)

Och efter putsning av skor så lekte jag med en maskin som tar bort noppor. Så Sanna när du får tillbaka dina varma strumpor kommer de vara så noppfria så! :)
Min tjocktröja är också lite fri från noppor nu också. Men alltså det var riktigt kul att leka med den där maskinen faktiskt. Speciellt märkte man skillnad på strumporna.

Men oj alltså. I fredags var jag ute med Hoffiffee och Anders, jag vart så tankad på 4 cider så det finns inte. Tunnelbanan hem gick bra och sådär men jag minns att jag verkligen vinglade hem. Shit shit. Sen i lördags var jag ute och åt middag med en vän, vi delade på en flarra Husets och igen blev jag råpackad. Helt snurrig och vinglig. Illa är det. Men som jag och Carro talade om imorse så är jag billig i drift iaf ;)


Just nu sitter jag här och bara önskar att dagen ska ta slut! Fort! Jag ska träffa Linus igen. Woohoo!
Kommer bli fett spännande. Han ska laga mat! :D:D:D

Men juste, i lördags försökte jag spontantatuera mig men det gick inte. Son of a bitch!!!
Idag har jag dock lite tid på mig efter jobbet.. Skulle kunna knalla ner till tatueraren och höra efter vad de säger... hmm.. En tanke är det iaf..
Hade tänkt gå ut och shoppa mobil till Hoffiffee efter jobbet idag och sedan gå och värdera mina grejer från farmor men efter det kanske jag hinner ta en sväng förbi tatueraren? Intressant. Blev ju btw rätt förbannad. Det var typ väntetid på flera veckor hos alla mina tre tatuerare som jag valt ut. Lite surt.. Vill ju ha nu..!
Men ja, verkligen, ska bli riktigt intressant att prata om det iaf. Få det i rullning. :D

Nu ska jag luncha och sen ahr jag nog skrivit tillräckligt idag ändå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0