Onsdag den 26:e

Idag sprang jag och Emil mitt på dagen och jag vet inte vad det var som hände men det sög! Vi orkade ingenting! Känner mig jättedålig och tänker, aldrig mer springa mitt på dan. Nattjoggning är min deal!
Jag har idag sökt jobb, mest som receptionist av någon anledning.. Vet ej vilken dock. Men men..
Först på ett nytt hotell på Kungsholmen, detta är dock först i höst.
Sedan på Upplands Motor i Akalla vilket vore sweet för då har jag bara några meter till jobbet. Naajs!
Till 75% på ett ställe via Uniflex Bemanning.
Sedan sökte jag som visningsvärd på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Det är inte det bästa jobbet i världen för det betalar bara 140 spänn i timmen och man arbetar bara söndagar i fem timmar det blir typ 2800 i månadslön, innan skatt.. Men det är väl nått i alla fall antar jag.
Känns som att jag sökt några till men jag minns fasen inte.. Urk, I suuck..

Måste bara säga att jag hatar detta i en annons:
För kundens räkning som är verksam inom detaljhandeln söker vi nu glada och positiva medarbetare som vill utvecklas.

Men hur fasen ska jag kunna veta om det är någon jag vill arbeta för? Det är faktiskt stor skillnad på tex H&M, Salt, Mango och Gunnars herrmode, Axelssons, Dressmann (!!!!).. Jisses!

Tisdag den 25:e

Idag gick jag upp väldigt tidigt för tandis. Det var svårt att lämna Emil och kissen som de senaste nätterna spoonat med sin mamma. Men det var bara att gå upp och lika bäst var väl det, så jag får bättre dygnsrytm, men sen blev jag så trött efter allt prat om att tandis vill dra ut min visdomstand, jag blev så yr och svettig när jag tänkte vad det skulle kosta så för att kurera mig själv gick jag och la mig när jag kom hem, fast besluten om det var jag också, så när jag inte kunde somna på jättelänge blev jag lite irriterad och tänkte "men vaffan, jag ska ju kureras här!" sen poff så vaknade jag av att Emil ville gå upp.
Tandis vill som sagt dra ut min visdomstand i övre käken till höger (min höger alltså) och ja visst, den petar åt gud vet vad för håll men jag störs ju inte direkt av den så nja, nee, inte jätteglad över detta. Jag frågade lite smooth sådär vad priset skulle hamna på och sa att jag är lite arbetslös för tillfället. Tandis säger då femton hundra för tandutdragning. Jag hör femton och svimmar för några sekunder, när jag är borta tänker jag på hur det är tänkt att jag ska kunna samla ihop 15 000 kronor. Nää, fasen heller, här ska ingen tand dras ut!, sen vaknar jag till och hjärnan arbetar för fullt för att att ta reda på vad femton hundra egentligen betyder. När jag väl fattar vad för pris hon sagt så blir jag genast gladare och tänker att det säkert går bra, visst det är massa pengar att betala för nada (eftersom jag inte störs av min muppade tand) men det är samtidigt bara en tiondel av 15 000.
Jag petar in i samtalet att jag minsan ska be att få asmycket bedövning och/eller vara medvetslös för jag vill fasen inte höra något krasande ljud när tandfan släpper. Uuuurk! Men vi kom på att jag ska ladda iFånen med dödsmetall och skruva upp så kommer jag säkert inte märka något.
Nu kom jag dock på brilljant ide om att lyssna på min favorit podcast Ever, Stuff you should knoe from How stuff works. Ni som inte har lyssnat på detta borde verkligen göra det. Är gratis att ladda ner från iTunes vilket är gratis att skaffa konto på men det går säkert att ladda poddarna från deras hemsida. Googla Stuff you should know eller How stuff works så kommer ni säkert rätt.
Då kommer jag förhoppningsvis vara upptagen på annat håll för att kunna fatta vad som händer. Egentligen tror jag inte på det själv men jag måste försöka känner jag.
Mamma du måste följa med! Stackars Mickis, jag är ju bara barnet! Kan inte göra själv... *blubblubb* *puppyeyes*

Emil ligger för närvarande skitbra till i turnering med $9,450.39 som första pris. Goooo Emiiiil! Mama want Bahamaaaas! Mama wanna be a Bahamamama! :D Hehe!

Jag ska inte springa idag men imorgon hade jag tänkt göra det. Varannan dag liksom. Det blir säkert bra.

Jag har börjat gå igenom första säsongen av Friends. Så det ska jag fortsätta med nu. Toodles!

Måndag den 24:e

Måndagen var tråkig för mig och jobbig för Emil. Jag satt mest hemma och oroade mig för kissen som inte verkar 100%. Jag övervakar honom och hoppas att det inte är någon fara.
Emil och hans föräldrar hälsade på deras båt som efter stöld av presenning nu är vattenfylld. Eller var, det var det de var där för att ordna.
Jag fick superpanik när jag insåg att jag skulle till tandläkaren någon gång den 2x:e maj. Eftersom jag inte direkt håller koll på dagarna längre så hade jag totalt glömt bort tandis. Irrade runt som en stucken gris och tänkte på att jag måste hitta lappen, och att det säkert är försent och att det säkert kommer kosta skjortan! Iiik!
Hittade lappen och då var det den 25:e maj som jag skulle dit. Puuuh!
Fast sen såg jag tiden.. Urrk, kl 8:40.
Ohh weell, hade ju inte missat tiden i alla fall.
Emil blev sen så jag åt middag själv, laxpastan från söndagen. Mmmm, supergott!
När Emil kom hem spelade vi lite Little Big Planet och sedan gick vi på bio och såg Clash of the Titans. Vi var helt ensamma i salongen! Det var spooky, faktiskt.
Filmen var okej, inte den bästa, über-förutsägbar, men lite action och så, anser därför att pojkar borde vara där för att titta. Men det var ju faktiskt en måndag så kanske var därför.
Efter bion sprang vi och jäklar, igen!, vad jag sprang! Nu måste jag ju gnälla ytterligare om hur det är dumt att springa för långt för, som sagt, så måste jag ju springa längre nästa gång vi springer. Huvvaligen! Men jag är faktiskt bra, det har gått fort för mig att orka mer så high-five Mickis!
Sen sov jag för min tidiga dejt med tandis.

Alldeles för tidigt för svindyr tandläkare...

img_0298 (MMS)

Alldeles för tidigt för svindyr tandläkare! :(


Söndag den 23:e

Idag gick jag upp som vanligt, kisse Doyle lägger sig mellan mina ben när jag spelar Little Big Planet och gosar så fint så. Sen börjar det åska lite, kul tänkte jag men lät så långt bort så jag gick aldrig ut eller så. Men sen jäklar! Satan i gatan vad det small! Det var asballt! Fast Doyle blev inte så glad som jag blev, han ställde sig upp och morrade lite. Jag klappade honom och sa att det inte var nån fara sen svarade jag på ett samtal samtidigt som jag gick ut på balkongen. Och lucky me, det var där the action was! Det var så otroligt häftigt. Det blixtrade och det brakade! Jag såg tre blixtar slå ner samtidigt bredvid varandra och sen kan du inte ens föreställa dig smällen som kom! Trodde mitt hjärta skulle hoppa ur fas och ge mig en hjärtattack! Så otroligt ballt! Efter dessa tre kom det senare en rak, fet jäkel och man ser vid slutet av den hur det liksom slår gnistor, om den träffade ett träd eller ej vet jag inte men det såg så ut från min vy i alla fall.
Tyvärr försvann detta spektakulära åskväder alldeles för fort för min smak, men tur var nog det för kissen låg under sängen och "vaktade" och behövde nog sin mamma..
Jag hittade äntligen lite fräsha pelargoner på Ica som jag planterade i krukor på balkongen. Se bild nedan. Det kändes bra att få lite fler blommor till balkongen. Jag vet dock att jag säkert kommer ångra alla blommor när alla getingar och bin och humlor och skit kommer och "hälsar på". Usch! Hemska saker!
Jag gjorde min laxpasta till middag och har sedan middagen fått hindra mig själv från att äta upp det som blev över. Man ska inte äta när man är mätt, men det är ju så gott! Jisses!
Jag, Heidi, Anne och Marie skulle egentligen grilla idag men ja, läs ovan, så då blev det föreslaget att vi skulle till Mosebacke men det blev inte heller av tyvärr. Imorgon är det dock tänkt att jag och Heidi ska göra något så hoppas det blir av iaf, är nog bra om jag kommer ifrån lägenheten lite då och då.
Jag och Emil sprang igår igen. Jag har sprungit mycket och bra faktiskt! Igår sprang jag waaaay längre än gången innan det, jag har bara sprungit längre och längre självklart men igår blev det jäkligt mycket längre vilket egentligen är dåligt för nästa gång vi springer måste jag ju springa skitlångt i sådana fall, kan ju inte tönta ihop och inte springa längre än sist.
Ohh well, slut för idag.

Äntligen fanns det några ok pelargoner på ...

img_0296 (MMS)

Äntligen fanns det några ok pelargoner på Ica!


Lördag den 22:a (även här alldeles för många timmar över..)

Lördagen var en ganska bra dag. Jag duschade för att fixa en bra bild på mig själv så jag kan söka jobb. Jag sökte jobb som trafikinformatör på MTR. Jag anser att jag bör ha en bra chans på detta jobb då jag på SLK jobbade som störare och därmed kan i alla fall ett av deras system, ganska, eller riktigt bra faktiskt.
En vän till mig ska söka det jobbet också vilket är lite spännande. Tänk om vi båda får det? Skulle ju vara grymt!
Kan inte påstå att jag minns något annat av intresse från denna dag faktiskt..
Eller jo, jag vann $0,33 på poker. Det var kul.
Nää, det är allt jag har från lördagen..

Mitt bidrag till maj månads fototema.

Temat är färg.


Fredag den 21:a (20 timmar över.. glömde helt bort denna dag)

Med ett minne som fiskmås så kommer jag inte alls ihåg vad som hände denna dag.
Mikael var här och spelade med Emil.
Jag dammsög hela lägenheten och tackade mig själv för det med ett glas vin.
Jo, juste, jag tittade på sista Bones och Cougar town för säsonge(r)n(a) (5 resp. 1).
Sen spelade jag en freeroll turnering på PokerStars. Var ganska duktig. 9000 från början och jag åkte ut, efter en från min sida onödig all in, på 344:e plats tror jag. Emil var sneaky bastard och tittade på mig när jag spelade så jag blev helt högröd i ansiket när jag fick reda på det. Kändes det som iaf.
Ja, nää, detta är typ allt jag minns. Läskiga minnesluckor.. ??
Värdelös dag helt enkelt verkar det som..

Jag har lite ont i huvudet. I wonder why.....

img_0292 (MMS)

Jag har lite ont i huvudet. I wonder why..? (Min kära pojke skriker när han gör mål i deras spel)


Torsdag den 20:e (fjorton timmar och 7 minuter över men piisshh tooosssh)

Denna dag lika dålig som resten.. Buhu..
Men kul hade jag iaf! :)
Jag gick upp aaaningen tidigare än vanligt och tar bilen till Kista. Jag fastnar på H&M ganska länge för att jag först tar med mig tre par bikinis i en storlek som visade sig vara heeeelt fel. Så efter att jag ändå har testat alla går jag ut och hämtar i ny storlek plus tar ytterligare en bikini med mig. Testar och testar och hittar en bikini som jag tycker massa om. Vet om två till jag vill ha men den ena vågade jag inte testa igen och den andra fanns inte där. Verkar vara många som vill ha den men det skiter jag i. Det är väl inge kul med att vara unik? :P
Efter att jag äntligen kommer loss därifrån så tar jag mig vidare genom gallerian till det jag faktiskt skulle ha, ett nytt dammsugarmunstycke! Jag går till OnOff och där har dom inte den jag vill ha så jag tänker Expert istället (I hate them, men ändå..) fast på väg ut ser jag att BR Leksaker öppnat igen och tänker: Ohh!! Vattenkanna!! Jag springer dit in och hittar den, den finaste vattenkannan till mina blommor på balkongen (Se bild nedan). Efter min success med vattenkannan så går jag till Expert och hittar mitt munstycke direkt. Jag ställer mig i kön (bara så ni vet så verkar jag ha brutit handen, det gör jättteont men jag fortsätter skriva, för Er skull) och då kommer nån Expert-människan och frågar om jag bara ska ha den. Jag svarar "Jaaaoo.." och tänker 'varför frågar du det din scheit'? Expert-människan säger då "Har du ComHem hemma?" Craap! tänker jag, orkar inte med försäljare så jag slår på idiothjärnan och säger "Ööööhh.. Jag vet inte riktigt....."
Expert-människan: "Okej, vet du om du har digitalteve hemma?"
Jag: "Öhhh, alltså vi har typ en svart grej som vi liksom byter kanal med.."
Expert-människan: "Jaja, alright, vet du om abonnemanget står på dig?"
Jag: "Nej det gör det inte, det är däför jag inte vet så mycket..."
Expert-människan: "Det jag tänker är att du kan få rabatt på den där (munstycket) om ni har ComHem alltså."
Jag: "Jaahaaa!? (Überintressiert!) Det låter ju intressant.."
Expert-människan: "Om du kommer tillbaka med den som har abonnemanget så kan du få rabatt då istället."
Jag: "Fast jag behöver dammsuga idag."
Expert-människan: "Okej, men vi gör så här då. Kom tillbaka med kvitto och säg att du har talat med Jasse (eller vad det nu var) så kan vi fixa det i efterhand."
Jag: "Ok, tack så mycket! (Woohoo!)"
Det var ganska roligt faktiskt, och jag tycker att jag klarade det ganska bra att gå från idiot till typ normal utan att det märktes för mycket. Go Mickis!
När jag kommit hem åker jag och Emil till Hagaparken och Fjärilshuset, jag tar med min kamera och fotar för månadens tema som är färg. Det var jättekul och jag fick några riktigt coola bilder. Dock fick jag Inga bra bilder Alls på flygande fjärilar. Dom är som humlor, typ fulla och kan inte flyga i en rak linje.
Efter Fjärilshuset går vi runt i parken, vi går till Slottsgruvan (det där ofärdiga slottsbygget) sen går vi till Gustav III's paviljong och sen runt till Haga Slott (såg ut som skit för det är så mycket skräp och byggskit runtomkring) och sen går vi tillbaka till bilen via Koppartälten. Det var riktigt kul och det var underbart väder!

Vi åker sedan till Kista och handlar och kvällen spenderar vi tillsammans nere på ängen. Vi grillade och drack lite cider/öl och hade det gosigt.
När alla äckliga flygande djur kommer drar vi hem och tittar på Law Abiding Citizen med Jamie Fox och Gerard Butler. Den var bra, lite creepy och äcklig vissa stunder men bra!
Innan filmen spelade vi Little Big Planet, is funny! :D

Jag har börjat göra en smoothie till frukost och så. Den är riktigt god, tro det eller ej. Ett äpple, en banan, en dl vatten och en bunt Romansallad (eller sallat som ICA envisas med att skriva, det är fuuult, stop it!). Bananen tar över smaken så det är väldigt gott även fast det är massa grönt nyttig skit i. Try it!

Mamma eller Sanna, vem vill ha en toaster från OBH Nordica Chilli serien?

Finaste vattenkannan till mina blommor!!

img_0289 (MMS)

Finaste vattenkannan till mina blommor!!


Se så söt!

img_0288 (MMS)

Se så söt!


Onsdag den 19:e

Idag var en lika dålig jobbsökdag som de tidigare men nu håller jag på att kräkas på mig själv så skärpning väntas!
Subban skulle hämtas idag och Emil vet ju fortfarande inte hur man åker kommunalt så vi tog bilen dit och sedan körde vi två bilar hem.
Stannade på Statoil för att ta en glass och ser då den femte och sista polisenbilen för dagen. Fem stycken! Det är många "Shit pommes, hur fort kör jag!!??"-paniktankar.
Väl hemma så orkade vi inte gå ut igen och handla det vi glömde, så dammsugandet får vänta tills imorgon. Vill inte dammsuga med pyramindblocks-munstycket. Är så jäkla stort så jag får tuppjuck!
Vi chillade med kissen på balkongen istället och sedan tog vi oss an kläder och kartonger. Emil slängde en påse kläder och jag valde ut det jag ska försöka få sålt. Mamma säg till när du ska ha loppis igen så ska jag försöka sälja lite kläder. Eller så lämnar jag skiten till second hand istället? Hmm.. Svårt.. Ohh well.
Vi har, förlåt mig hade, typ tusen kartonger uppe på garderoberna så vi slängde en hel del. Fast sen tog jag fram mina skokartonger jag hade i garderoben och ställde upp så jo jag skrev rätt först, vi har fortfarande typ tusen kartonger på garderoberna. Äsch, pishh toosshh!
Vi har tvättat och äääntligen så kan man hänga ut tvätten! Längtar tills det är dags att tvätta sängkläder. Då kommer jag sova som ett litet barn.
Annars har dagen varit ganska tråkig. Händelselös. Jag försökte spela in en video med Doylster men han var ganska tråkig han med. Ska lägga upp den på Youtube ändå för han var lite söt iaf. Ska lägga up en bild här på bloggen också som visar hur söt han är när han chillar på balkongen.
Igår sorterade jag mina papper och satte in i pärmar. Kände mig helt vuxen.
Ohh well, får se hur det går imorgon! :)

Woooahahahaaa! Killen i bakgrunden med öle...

img_6807 (MMS)

Woooahahahaaa! Killen i bakgrunden med ölen är ju KlockReen! Fy fan va kul! :D


Tisdag den 18:e

Idag gick det inte så bra heller med jobbsökandet. Detta för att Emils Subba (Subaru Impreza) blev lite sjuk och skulle idag till doktorn. Eftersom Emil inte vet vad/hur man gör när man reser kommunalt så körde vi dit med två bilar ifall vi skulle behöva lämna Subban över natten. Vilket vi behövde. När vi åkte därifrån så hittade Emil massa bilförsäljare och blev som en liten söt pojke som ville köra alla bilar. Ja, jo, jag ville också köra, fast bara en bil och det var Golf GTI fast den var automat och eftersom det är fysiskt omöjligt att köra automat (det är som om rödljusrally aldrig funnits för den man som skapade automatväxlade bilar) så vägrade jag testa den bilen.
Bildoktorn ligger i Huddinge och jag tänkte att när vi ändå var på den södra sidan av vår fina stad så skulle vi hälsa på pappa så han slutar tjata på mig om att jag aldrig hälsar på, fast det gjorde han ju ändå, när jag var där. Vi köpte lite strawbrerrys (hihi) och glass så mumsade vi på det sen plockade jag med mig lite saker och sedan åkte vi hem. Nästan hemma så kommer Emil på att han vill köpa sallad till middag, så jag ringer och beställer och Emil hittar en rondell att köra massa roliga varv i för att åka tillbaka. Väl inne på vilket varv det nu var kom han på att han var dödligt kissnödig, men då var det ju lite sent. När vi kommer innanför dörren springer jag snabbt in på toa och tar min tid på mig, moooehehehe!

Vi har idag även talat om att vi båda är lite dementa och detta har nog aldrig varit klarare i Emils fall än just idag. Emil har cirka 9 steg från kök till dator och vice versa. Vi står båda i köket och fixar våra sallader när Emils börjar gå därifrån och säger "Maamaa" (How I Met Your Mother, serien vi skulle ladda ner till middags-tv-tittande) och går till datorn, en sekund senare säger han "Vad var det jag skulle göra här??". Jag noterar att han säger det men kan inte för mitt liv tro att han är allvarlig så jag är tyst. När jag sedan ska bära in min mat till vardagsrummet så sitter Emil och tittar på bilar på Blocket och jag frågar om allt är ready to go, om han laddat Mama?
"Ja juste, det var det jag skulle göra här!"
"Men vafään Emil, jag hörde ju att du undrade vad du skulle göra framför datorn men trodde inte det var möjligt att du redan glömt.."
"Jag är dement." säger han då med tyst tyst röst.
Rätt kul, hehe.

Efter maten fick jag paltkoma och låg i sängen och dregglade tills Emil skulle åka till Jim, nu sitter jag här och snart ska jag skörda lite på FV och sedan stäääääda till mycket bra musik!

Skriver imorgon, hoppas jag.. (Det funkade att skriva så igår..)

Måndag den 17:e (jaa, klockan är 73 minuter förbi 17:e men piishh-toosshh)

Första "riktiga" dagen av jobbsök gick inte så bra som jag hade hoppats.
Ringde till två personer på MTR för att säga "Tja! Ni ska anlita mig, bra va!?", men fick inte chansen för den ena gick till brevlådan och den andra tryckte bort mig.
Efter min första rejection behövde jag lite pick-me-up så Emil och jag drog till Kungsan och köpte en glass. Inte en normal, utan en jätte. Den var najs. Fick ett geléhjärta på toppen! Det var toppen, faktiskt.
Satt i solen och pratade dittan och dattan, jag surade över en jäkla idiot som körde en jättefin Ferrari och predikade för Emil att han som körde säkert var skitelak och helt pucko och att jag är mycket snällare och therefore borde få ta över bilen. Det är det enda rätta! Sen när Emil sa att han säkert jobbat hårt för sin bil blev jag skitsur och sa att jag inte skulle låta Emil köra min Ferrari 360 när jag blir fis-rik och fis-förnäm! HA! Där fick du så du teg sa jag och då var det tydligen dags att gå.
Vi handlade på Ica, tänkte så det knakade i affären och när vi hade fått med allt, glömde vi juicen. Inte bra, Emil blir mordisk utan sin juice
Vi köpte sushi för Emil sa att det var bra för fläsk-magar, jättegott var det inte men ja, vi åt sushi och Emil var glad.
Sen tittade vi på The Imaginarium of Doctor Parnassus, blev mäkta besviken. Fatta mig rätt, jag uppskattar flummiga filmer och den var flummig, men typ bara det också.. Väldigt wierd.
Efter filmen var det dags att gå ut och springa, vi hade ju ätit pöpcörn för guds skull! Jag sprang mycket längre än förra gången (I rule!) och stretchade för kung och fosterland men jag sätter fasen min tredje njure på att jag kommer ha träningsvärk som skulle få Stallone att gråta som en liten skolflicka imorgon ändå!
Nu dricker jag vatten och väntar på att Emil ska leka klart med sina bilar så vi kan spela Little Big Planet och sedan snarka awaaay.

Ohh! Juste, jag har maxat FarmVille också.. För den som bryr sig... *dumdiduum*

Skriver igen imorgon. Hoppas jag..

Jobbsökandet!

Nu när jag är arbetslös, tack gode guud för det (yepp, mitt senaste jobb var sååå illa..), och nu när jobbsökandet har påbörjats på riktigt, full fart framåt!, så tänkte jag att det kan väl vara bra att blogga om det? Ta ut alla aggressioner efter alla "Tack för din ansökan, vi har valt att gå en annan väg. Lycka till i framtiden!"-mail jag kommer få.
Istället för att alltså tänka "sug bulle" och "hmmmpphhhff! tack för den din sheit" och "ja jo tjena, lycka till behövs, men Inte Från Diiig!" och "nää nu jäklar ger jag uuuuppp!" så ska jag skriva det här!
Tro mig, kommer bli awesome, eller åsm som jag numer säger/skriver.

Stay tuned for more ;)

Har fått blomma och choklad av Anne. :) Fö...

img_0283 (MMS)

Har fått blomma och choklad av Anne. :) För idag är det sista dagen på jobbet! Woohoo!


RSS 2.0