Kissebilder som vanligt.. (i framtiden.)

 Sicken cooling ;)

Bilderblogg..

Jag, mammsen och systeryster har en blogg där vi alla lägger upp bilder en gång i månaden efter vissa teman. Denna månad tycker jag mycket mycket om min bild! Det var en sån där bild som började med att jag hade en ide och bara körde och det bara funkade inte alls.. men så tittade jag lite extra på den där bilder och blev bara mer och mer kär i den.
Den är riktigt cool om jag får säga det själv.
Den finns här: http://edrensbilder.blogspot.com/ och heter Mickans bidrag, mars.

Igår pratade jag och mamma på msn och visade varandra våra alternativa bilder, det var skitkul att bara sitta och prata om bilder, om skuggor och blekfisig hit och braigare dit.
Jag anser att jag lär mig mer och mer och nu är jag supersugen på att köpa ett stativ och ett objektiv osv. Skall bli riktigt kul med min 50h övertidslön nu i april också. Wee då har jag råd att köpa något riktigt bra också! :)

Jag har en del idéer till de typ tre nästa temagrejerna och jag önskar att det var ett tema per halvmånad istället, eller enklare, två teman per månad..
Vill fota mycket mer! Men snart är det vår och då äntligen kan man bara gå ut med kameran i alla fall!

Doyle the waterkitty


 I Love my kitty!

Usch och fy och fan!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6710206.ab

Jag minns detta så väl att jag blir förvånad att det var så länge sedan.
Jag minns att jag blev helt äcklad och mådde illa, det var så sjukt. Hur i hela världen kan man göra något sådant? Av nån anledning blev det så mycket värre för att de var så unga. Att de på ynka tio år lyckats blir så jävla fuckade är bortom mig. Det känns som om det är mer "ok" när nån sajkogubbe har ihjäl någon för då har den gubben haft typ 50 år på sig att bli jävligt fuckad! Nu ska det självklart inte misstolkas att jag skriver "mer 'ok'". Det är självklart aldrig ok att ha ihjäl någon.
Sen minns jag ju självklart hur stört det var när de små odjuren släpptes. Efter inte ens tio år i ungdomsvård, för de fick ju inte ens fängelse. Alla tänkte väl ändå "Är det verkligen så jävla smart att släppa ut de där små mongosarna? Och hjälpa dem med utbildning och med arbete och med ekonomiskt stöd?".
Ja för nu ska vanliga människor klara sig bäst de kan själva eller och har man mördat ett stackars barn får man glida på en bananskal som regeringen petat under foten p å en..

RSS 2.0