Book!

Jag har fått hämta min nya bok!
Jag köpte ju fyra böcker från Bokus. Sen en dag fick jag ett mail, eller två mail, om att  mina tre böcker nu är skickade och går att hämta om några dagar. Vaddå tre?? tänkte jag.
Andra mailet lyder: Din bok Mario Testino är försenad. Vi skickar den så fort vi kan.
Aahh.. Därför bara tre..
Här tänkte jag då att jag skulle maila för att vara säker på att jag inte skulle behöva betala mer eller så. Sen ville jag veta varför den var försenad också.
Detta var den 9:e maj. En liten stund senare får jag ett mail tillbaka där det står ungefär såhär:
"Hej och tack för ditt mail!
Vi firar nu Valborg och första maj.

Vi besvarar ditt mail så fort vi kan när vi kommer tillbaka den 4:e maj,

MVH
Bokus."


Jag fick tokspel och skrev ett elakt mail tillbaka för att
1, Alla, ALLA, hatar autosvar!
2, DET VAR JU FÖR FAN DEN 9:E MAAAAAJ!!!!!! Ta bort era jävla autosvar när det gått effing jävla 5 dagar.

FYI så har jag fortfarande inte fått svar. Om ändå "jobbet" hade en svarstid på 20 dagar. Dang! Då hade Stockholmarna gått under för de är tydligen helt och totalt jävla hjälpalösa små sniglar utan oss.

På tal om jobbet så är jag jävligt trött på alla korkade människor. Jag helt och fucking jävla totalt accepterar inte idioti!
Idag hade en en människa som ringde och frågade efter OCR-nummret till halkbanan så hon kunde betala. Jag var en halv sekund från att bara ställa mig upp och skrika som en mad woman! Liksom ett sånt därnt hysteriskt crazy-ass mongo skrik.. Usch!
Senare hade jag en människa från Håbo kommun som ville veta när hennes buss gick. DU BOR FÖR FAN I UPPSALA LÄN!!!!!!! Ring inte mig och slösa på min jävla tid och ta upp andras kötider!
Henrik hade idag en människa som ville ha ersättning för att hon ramlat i trappan. Varför hade hon ramlat? Jo, hon missade sista steget. Och det är ju då vårat fel.. *duuuh*

Privatperson 1 (P1) ringer privatperson 2 (P2):

P2: Johansson.
P1: Aaa, tja alltså. Jag typ liksom spelade såndär brännboll yo utanför ditt hus och sen ba så liksom vare värsta hålet i marken så jag ba snubbla och bröt benet. Så liksom ge mig pengar alltså..
P2: Självklart! Jag ber om ursäkt! Det var helt mitt fel. Hur mycket vill du ha? Vad har du för kontonummer?

Finn en massa fel och du vinner.

Men jag menar, kom-i-gen, tror du det själv eller?

Jag blir lite trött..



Igår var jag och shoppade lite. Jag köpte en fön som lockar håret. Och inte lite! Scheit! Jag blåste på kortare än det stod och mamma vi ser typ likadanat ut nästan. Nejmen den är klockers iaf för kör man lite kort så får man snyggt vågigt hår. Remington Sprincurl heter den och jag köpte den för 6hundringen på Elgigantos!
Sen köpte jag en vardags kavaj i lite länge stil. Jag hittade en på hennes som var snygg men den fanns inte i min storlek för den var lite gammal. Gick till Zara och hittade en som jag lämnade direkt på grund av priset och sedan hittade jag en till som var dyr men jag tog den för jag var trött..
Annars har inte så mycket hänt eller så..

Imorgon har vi haft kissen i 2 veckor. Det känns mycket längre kan jag lova. :)

Jag kan tydligen göra annat än

MMS

Jag kan tydligen göra annat än att döda blommor. :D


Mer bilder på kissen





Uppdatering på hur kissen sköter och inte sköter sig:

Han är ett monster. Monster, monster, monster. Men han är också mitt monster så I shall love him fürever!
Nejmen han är väldigt väldigt busig och han VET att han gör fel när han tuggar på mina skor men han gör det ändå och han springer fort som fan bort från mig när jag brummar fram som om han säger: Na na na na-na-na!! Du kan inte ta mig.. Mjauu!"
Han är ganska duktig på att sova när vi sover. Det börjar alltid med att vi får fräsa lite på honom så han låter våra kroppsdelar vara i fred..
Han vet vad han heter nu och så. Han kommer när man ropar.
Jag har aldrig i hela mitt liv sett en katt drälla så jäkla mycket som han gör. Det är något helt fantastiskt..
Bildbevis? Självklart!




Fler videosar kommer på Youtube. För er som vill se heter alla videosar något med Doyle ...
tex Doyle flyger, Doyle klättrar ner osv.

Kraam!

Världens roligaste!

Tusen tummar upp för denna!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1upZz3a-7iM

Som mammsen sa; nya ringsignalen :D

No Doubt om saken..

No Doubt håller alltid..
Man kan fortfarande sitta och digga till första skivan som om den är ny!
Man kan texterna till Alla låtar utan konstigheter. Och nu är det ändå något om inte några år sen sist då jag satt och verkligen lyssnade igenom alla skivor. Som sagt, håller fortfarande. Förmodligen für ever också..

Det som suger rümpa är att de turnerar i USA. Jag kan inte åka dit.. buhu..

Idag gjorde jag typ riktig mat! Så stolt. Jag gjorde tortelini med smaksatt creme fraiche, typ örter något. Det var rätt gott. Men det braiga är att jag har lunch till imorgon. Vilket jag aldrig brukar ha. Brukar bara äta saliv så att säga..  Ingen höjdare men eehh.. Är man slö så är man..

Mitt öra mår bra också. Jag var tillbaka hos A'N'T tattoo and piercing för att kolla hur det såg ut. Ska tillbaka igen om ett par veckor för att byta plupp. Vill ha en något mindre hade jag tänkt. Sen ska jag fixa andra örat också hade jag tänkt. :)
Weee!!

Jag har fått mitt sommarschema också. Det är okej men jag är fett lack för de har ändrat längden på mina pass och det tycker jag verkligen inte borde vara ok. Alltså jag tar ju livet av soffan för att jag är så trött och tror att soffan är jag.. Men whatever..
Semester har jag i år också. Minns inte ett skit från förra sommaren.. :S
Men i år är det typ från 14:e juni till 16:e juli. Så ska jag få reda på senare om jag kan få Långbälingveckan också. Eftersom någon inte säger när det kanske blir. *grr*

Anywho.. Nu ska jag lägga Knugen och singa-a-longa för Ämil är på Casinot :)

Kissen med mina coola böcker i

MMS

Kissen med mina coola böcker i bakgrunden. :)


Haha! Kissen har mördat toarul

MMS

Haha! Kissen har mördat toarullen :D


Sanna

Här är länk till youtube-klippen.
http://www.youtube.com/watch?v=qvPaS799yrs
Finns två än så länge.
Kram

Nyfiken!

Hörde nyss en tjej säga att hon var så nyfiken. Jag lyssnar på musik och hörde inget annat än att hon är nyfiken, och då blev jag ruskigt nyfiken på vad det kan vara som hon är nyfiken på. Krejse!

Så man blir nyfiken när folk säger att de är nyfikna.

The dop!

Innan jag hann böja skriva mitt inlägg så attakeras min fot av sylvassa kattungetänder. Ajje!
Jag sitter i sängen och skulle bara sträcka ut benen så kom tassar och tänder flygandes mot min stackars oförberedda stortå. Monster!

Dagarna har i alla fall gått och kissen verkar trivas. Igår natt sov
ajfan nu tuggar han på min lilltå! Faaan!
Hur som helst, igår natt sov han hela natten hos oss i sängen så jag sov ru
aaaaj!!!! fittas!! Fan vilket monster. Skulle döpt honom till Monster. Men nu har han fått byta rum så nu borde jag kunna skriva utan att mina tår dör en hemsk död.
Jo, jag sov väldigt dåligt för jag var så rädd att rulla runt och krossa den lille.
Dagen efter hade jag värk i hela min stackars kropp.

På lördagen jobbade jag fyra timmar. Sedan åkte jag till stan för att träffa Emmily. Vi åt på Pizza Hut. Min mat var wicked! Vi delade på Vitlöksbröd supreme (vtlöksbröd med mozzarella) sedan tiggde jag till mig pannkakor som egentligen bara barn under tio får, men tjejen var underbar och lät mig få det ändå. :D Sen tog jag päroncider till det och Emmily tog en pizza med champ, majs, vitlökssås och något mer. Minns inte men något vegetariskt var det i alla fall. Det var väldigt gott och så i alla fall! En riktigt bra lunch! :D

Sen åkte jag hem till Emil och kissen som vid denna tid ännu inte fått ett namn. Det är svårt som fan att döpa en katt alltså. Kissen är så cool också så inget namn duger åt honom heller. Fattar inte hur det gick att döpa Scottie och Tennis så bra..
Sen chillade vi lite och sen på kvällen gick jag ut och Emil tog över Jim för att se på det mest överskattade programmet någonsin. Det ÄR så jävla tråkigt och jag fattar inte hur fan svenska folket kan titta på skiten. Fy fan! säger jg för Eurovision song contest. Sverige kommer A L D R I G på bra plats så varför ska man se en stackars svenne förnedra sig så totalt? Helt jävla fucking meningslöst så jag får tuppjuck.
Nej för fan säger jag! Jag och Jen totaldissade skitmusiken och gick till en rockbar ist! Det gott folk är musik!

Idag vaknade jag vid 7-tiden av att kissen är tokig och flummar runt. Hoppar in bakom rullgardinen, hoppar runt i sängen, tuggar på sladdar och grejer. Jobbigt. Sen fick vi äntligen honom lugn så sov vi några timmar till. Men när vi då gick upp så fick vi äntligen ge oss på att namnge honom. Förslagen var Doyle, Reese, James, Bruce, Phil, Shaaban och några andra som bara dök upp. Men dessa var alltså de som hade hängt med längst. Först la vi lappar med namnen på golvet så skulle vi ta det som han gick till först. Men njaaee.. Sen hade vi en annan usel ide och sedan ytterligare en. Sen gav vi upp och döpte honom, med ceremoni och hela kittet, till Doyle. Stänkte lite vatten på honom och sa väldigt högfärdigt; nu heter du Doyle. Fast jag tror nog han kommer kallas för kissen rätt ofta ändå :P

Bästa bilderna vi tagit följer här:















På den näst sista bilden är han nyligen döpt. Därför han är lite blöt på huvudet :)


I love him

MMS

I love him


Omg jag dör så söt! Just nu li

MMS

Omg jag dör så söt! Just nu ligger han och tvättar sig. :)


Kisseeeen!!!

Har precis pratat med Christer som killen heter som ska sälja kisse till mig så imorgon vid fem-tiden ska jag hämta honom! Yaaaay!!! :D

Solna centrums "bytardag"

På tunnelbanan för ett tag sedan såg jag en skylt för en så kallad bytardag i Solna Centrum.
Man "fick" byta barnkläder, accessoarer och sällskapsspel. Och man fick bara byta inom respektive kategori. WTF!?
Varför fan ska dom sitta där och bestämma vad jag får och inte får byta? Ska ni ha en jävla bytardag får ni väl för fan låta folket byta vad de vill byta.
Blev lite sur där.
Sitter och pratar med Lollo just nu och hon sa en bra sak om detta, alltså att han man ett barn som blivit stor inte fan vill man ha fler barnkläder då. Ska man behöver skaffa fler ungar för att Solna Centrum säger att man inte får byta vad man vill?
Idioter! :)



JAG ÄR INTE OK! JAG LOVAR!

Kattgrejer

Idag har jag shoppat saker till Kissen!  Blev en hel del: En tak till golv klätterställning, en bur, en filt att ha till buren, ett litet krypin, kattlåda, kattsand, poop-a-scooper, påsar, kattmat, små plastbyttor som fick bli vatten- och matskålar samt massvis med leksaker. Köpte så mycket så blev VIP kund hos Bromma Zoo. Får tio procent på allt utom redan nedsatta saker så det är ju bra för mat och typ kattsand. :)

Igår hade jag och Jen Astrid Lindgren kväll. Vi såg Alla vi barn i Bullerbyn och Lotta på Bråkmakargatan. Det var sjukt kul!
Sen köpte jag ny skor igår också. Pretty. Bara vanliga sneakers typ. Fast mer somriga och tunna sådär.

I fredags var jag ute med jobbet och hade kul. Åkte hem för tidigt tyvärr. Men det blir fler gånger hoppas jag :)

Well well.. Time för bed.
Trött som jag vet inte vad..!

Här är min kisse!

MMS

Här är min kisse!


Kissen igen. :)

MMS

Kissen igen. :)


Såå otroligt söt

MMS

Såå otroligt söt


Liten buse

MMS

Liten buse


Önskemål

Jag önskar mig böcker!
Yesbox! Jag vill ha böckerna Two million miles av Andrew Macpherson, Close up av Martin Schoeller och Let me in! av Mario Testino.
Tidig födelsedagspresent anyone, anyone?
:D
Pretty please with sugar and sprinkles on top?

RSS 2.0