Emils födelsedag.

Ja ve och fasa. Jag har ju inga pengar!
Men nej då. Klart gubben ska få presenter. Han är ju halvvägs till 50. Hihihi.. Som jag lät honom höra igår :P
Mina gifts var middag på vårat favoritställe samt en vattenkokare. Från Chilli serien. Så nu matchar vi vattenkokare, mixer och varmamackor-grej.
Nästa blir nog en brödrost faktiskt!
Igår så jobbade jag sen efter jobbet blev det en snabbis förbi Kista prev. known as "Galleria" men alltså inte längre för det finns inte nålar där(!!!!). Skulle köpa Emils vattenkokare, citroner, lime (till all vår sprit, I'm gonna get pissed! :P) och plast champagne-glas så vi kan dricka bubbel när vi är ute och bränner av fyrverkerier. Emil och Jim hade en het disskution igår om fyrverkerier. Jim var på Coop och där fanns det så han fråga om han skulle köpa, men Emil ville ju vara med och köpa så dom började ringa och sms:a och ha sig och så slutade det med att Jim förklarade vad som fanns och köpte lite sen ska Emil ändå följa med idag och shoppa. Bra där. Jag tog en sväng in på Duka också för jag ville se vad en grillpanna i gjutjärn skulle kosta, Ja Carina, jag tog ditt råd och valde den. Yaay! Men där fanns bara skit tyvärr men då hittade jag ett par grymt snygga champagneglas. Vi har ganska fina champagneglas hos Emil men "grymt snygga" är ju bättre än "ganska fina" så jag ska nog köpa de jag hittade. De var rätt billiga så, coolio.

När jag kom till Emil så var han nästan klar med maten så vi åt ganska direkt. Efter det gick vi över till hans föräldrar för lite firande. Sen var vi kvar där i år och dar så när vi väl kom hem gick jag och la mig, bums.

Idag slutar jag 15.45 (flexade åt fel håll) sen efter det vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska städa och jag ska duscha men sen vet jag inte riktigt. Jag har lite smått funderat på om jag ska göra mat eller baka eller nått men jag vet ju inte när Jim och Emmily kommer. Eller ja juste, Emmily jobbar till halv 9 och jag ska ju bjuda Emil på Mongolian så jag kommer nog inte vara rastlös :P


Det är aptråkigt på jobbet och jag är sur, grinig, förbannad, arg, irriterad, pissed-off och bara jätte inte glad. Sen nu kommer Emmily tydligen inte heller till jobbet och hon vet inte om hon kommer komma ikväll och då kommer förmodligen inte Jim och då kommer hela nyår vara pisstrisst!!!!!!!!!!!!!!

Nej nu har jag fått tuppjuck, jag blir så jävla sur på allt hela tiden! Fan fan fan fan fan!
Nu slutar jag skriva!

(SLUTA GÅ UT MED BLÖTT JÄVLA HÅR. INTE FAN UNDRA PÅ ATT DU ÄR SJUK!!!!!!)

Åhh så fint! Fett stor yo'

MMS

Åhh så fint! Fett stor yo'


Sorg..

Vår underbara lilla kisse Scottie har, den 26:e, nu åkt upp till kissehimmelen och är nu tillsammans med sin underbaraste bror.
På senaste har han inte ätit så mycket. Vi trodde först han kanske hade ont i tänderna och försökte blöta upp mat åt honom men det ville han inte ha. Kött ville han inte heller ha så när mamma kom hem från julfirandet i Matfors åkt hon till veterinären med lilla kissen och där sa de att hjärtat slog helt åt fan och att han var väldigt mager och uttorkad så veterinären sa att det nog inte var någon ide att försöka ta blodprov utan att det nog var bäst att kissen fick somna. Stackars mamma som fick göra det helt själv. Jag är så ledsen för att jag inte var där och hjälpte henne, när hon ringde var ju jag på väg till stan och nu känner jag att jag skulle ha åkt till Uppsala och träffa henne och hjälpa henne och så. Lilla mamma. Det är så jävla orättvist att hennes älsklingar ska gå åt. Jag har noll förståelse!
Jag tycker att vår underbara, älskade kisse skulle få minst fem år till.
Lilla Scottie-pottie, älskar dig så mycket! Du har varit så underbar att lära känna. Förlåt för när jag gick rakt på källan till allt hår...

Jag hade denna dag tänkt göra lite mellandagsshopping men var inte direkt på humör när kissen inte var kvar. Jag hann dock gå in på Hemtex (till min och Ämils nya säng vill vi ha ett nytt täcke så jag tänkte gå in och känna på det vi hade i sikte för att se om det var najs eller ej) och då hände detta:

Kommer in i affären och det hänger rea-skyltar lite här och var, på dessa står det "Halva priset på alla kuddar & täcken".
Neeee.. tänker jag. Det kan omöjligen gälla täcken för dubbelsängar. Kollar på skylten igen och det står inget om "Endast utvalda grejer bla bla bla". Men neeee.. Det gäller inte täcken för dubbelsängar. Går iväg till täcken-avdelningen och hittar täcket vi siktat in oss på. Och ooohhh, det är najs. På prisskylten står det 2 295:- och inget om rea. På andra skyltar står det med röd text det nya priset och det hänger täcken med lapp om rea på. Men inget av dessa täcken är ett så stort som vi ska ha alltså 230x220. Så neee.. Det är inte rea på dessa täcken men jag hör efter men en tjej hur täcket är i sig liksom. När jag ändå har henne där frågar jag och rean och säger att det väl inte gäller täcken för dubbelsängar. "Jodå! Det gäller alla täcken vi har" säger hon då. Jag skriker och vrålar tankarna hesa av lycka och försöker hålla mig cool men såg väl lika cool ut som en finne i en bastu.
Slår en pling till Ämil och frågar om han ska ha Medium-varmt eller Warm-varmt. Medium-varmt skulle det vara och sen hade den lille jäkeln åsikter om färgen på bäddsetet jag tänkte köpa också. Och btw, har ni någon aning om hur sjukt dyrt det är med bäddset till dubbelsäng? Den jag köpte låg i mitten och kostade 500:- men det fanns grejer för 699:- !! What the F??
Aja, anywho. Vi fick ju täcket för halva priset, sick najs och ett jättefint bäddset iaf. Emil får köpa nästa säger jag bara, hahaha!

Nu har Emil fått laga mat helt själv så nu när han är klar tänkte jag stiga in och hjälpa..

FW :

MMS

Hihi! Nej detta är den nya sängen. Jättestor och superskön! Plats för en Dogo och allt. Wee!


FW :

MMS

Vår nya säng har kommit! Wee!!


Julfest!

Igår hade vi julfest med jobbet.
Det var...intressant...
Hehe, nejmen det var väl kul. Det spelades skittråkig musik så de enda som dansade var gamlingarna och Anders, men det är bara för att han är bög och schlager/gammal musik fantast. :P
Maten var väldigt god och... men jo, det var trevligt.
Jag ordnade med mitt schema så jag skulle börja tidigare idag för att jag och Emil skulle till IKEA och köpa nytt täcke till vår nya stora säng. Men sen imorse ser jag en lapp på spegeln där Emil skrivit att han tänkte åka till casinot istället. Vart lack som fan och skällde en stund men det blev bra ändå för nu ikväll har Jennifer varit här och vi har chillat lite, blandat en massa drinkar och kollat på Lejonkungen. Ja vi grät..
Lilla Simba.. *buhu*
Vi spelade lite Wii också så hon fick vara Emil och dra ner hans scoore lite så det gynnade mig perfa. Moooaaahahahahhaa!!

Efter jobbet idag shoppade jag lite juleklapps. Det gick ganska bra. Ska vi till IKEA idag så ska jag försöka få tag i något billigt där till de som är kvar.
Nu hade jag faktiskt tänk slå in mina paket. Har köpt jättefint inslagspapper och allt så det kommer nog bli hett som fan ;)

Men åhh, juste. Fick julklapp av jobbet. I år kan jag välja bland:
Lammytterfile 700g
Kräftlax 700g
Ankbröst 2x350g
Whiskycheddar 900g
Laxduo 2x400g
Digital hushållsvåg (Fai: Men shit!! Tjejen kommer bli överlycklig! Jag ska ha vågen!) (Christian: Ooo0o00o0o0o00ohhh!!! En VÅG!!! Fast matchar den mina färger i köket? Nee, usch jag tror det röda däromkring förstör. Men åhhh... :( Jag som ville ha den..)
Gryta med glaslock
Vinöppnare
Newport bestick 24 delar
Stekpanna, nonstick
Grillpanna med trähandtag
Tysk kockkniv
Salt och pepparkvarn
Wokpanna
Skärbräda av akacia

Jag lutar åt Wokpannan men jag vettefan alltså. Sist när det var en annan "leverantör" tog jag laxen och det var gott! Men kniven eller någon av pannorna kanske man ska satsa på. Jag vet vad det blir om jag visar för Emil. (Emil: LAMM!!! Gumman det är lamm!! Lamm är jättegott!! Va? Lax? Nämen vaffan!!? Ska du ha jävla fisk? När du kan få riktigt kött, lamm? Jaha, aja....... Skit i det då!)

Jag har tid på mig att beställa så no worries iaf :)

Mamma jag har lite låttips till dig yo':
The Killers - Human
Del Amitri - Roll to me
Sum 41 - Best of me
Lifehouse - Blind

Nej nu får det räcka för inatt..

Christian får hjälp med sina h

MMS

Christian får hjälp med sina halsband. Sexigt värre!


Här får jag och Carro inte dub

MMS

Här får jag och Carro inte dubbelhakor! Hehe..


Andra sidan. ;) höhö

MMS

Andra sidan. ;) höhö


Hahahaha!! Jag har pimpat Chri

MMS

Hahahaha!! Jag har pimpat Christians banan! Vi låtsas som om varje hål är en Swarowski-kristall. Haha!


Rosa grisar

Jag stod ute och pratade med Mikael och Caroline och så förde jag på tal att jag fortfarande har Carros vantar. Frågade när hon ville ha tillbaka dessa och hon svarade att jag kunde ha dom tills jag inte ville längre, så la hon till "jag kan ju inte vara ute och gå i rosa vantar.." "Jag hade rosa strumpor och dina rosa vantar igår" svarar jag och lägger även jag till något som kom ut såhär: "Louise hade gråsa risar på strumporna igår."
Hehehe.. bra där Mickan. Rosa grisar skulle det ju vara..
Det var lite roligt.

Igår var jag och Emil och firade hans mamma som fyllde år. Hon passade även på att ge mig min födelsedagspresent och det var ju trevligt men jag kunde inte öppna den. Inte då. Det var ju hennes dag liksom. Jag tänkte bara på Vänner-avsnittet "TOW Monica's thunder". Hehehe.. Det är när Monica och Chandler har förlovat sig och dom berättar för alla. Sen innan de ska ut och fira så hånglade Rachel och Ross och då när alla råkade få reda på det blev Monica fett lack för att Rachel "stole hennes thunder".
Och det ville ju inte jag göra.
Men så imorse när jag gick upp öppnade jag mitt paket. Det var en bakbok. Haha, nu hörde jag i mitt huvud hur det kan tolkas men det är alltså inte en "rövbok", "arschlebok" eller "rumpbok" utan en kokbok fast för bakning.
Hur som helst så har jag nu en anledning att äta gott och bli tjock! Nu när jag fått en bakbok måste jag ju baka allt i den! Makes sense :D

Anywho, nu ska jag önska mitt schema den närmaste tiden!

Så här fint har jag julpyntat!

MMS

Så här fint har jag julpyntat! Notera gärna julebocken på TVn. :)


Här är Emils misshandlade tröj

MMS

Här är Emils misshandlade tröja. Som ni ser är det ju bara ärmen men det märks ju när man har tröjan på sig..


Jag glömde..

My bad, jag glömde lägga upp bild till mamma på Emils misshandlade tröja. Jag ska försöka göra det ikväll när jag kommer hem. Och då kan jag använda... MINA NYA MOBIIIL!!! Woohoooo!!! Den är fett het och jätterolig. Typ. Jag fattar inte T9. Jag vet inte hur man byter ord. Iiiik.
Men skitsamma för mobilen är fett cool! Jag kan, när jag lärt mig, skriva sms på fem olika sätt. Har redan testat och då utan framgång vanliga knappsatsen med T9 och sen har jag testat att skriva på tangentbord och sen har jag testat att skriva på skärmen. Alltså jag skriver med min penna ett F och sedan ett A och sedan ett N (mellanrum) ett V ett A (mellanrum) ett B ett A två LL och sen ett T. Fan va ballt! Hihi..
Jag är på jobbet nu, slutar om 10. Sen ska jag hem och tvätta och sen, Seeeen, ska jag leka hela kvällen lång med min moobajl.. All night long (all night... all night)!

För alla som läser detta och reser med SL, tänk på att det är ny tidtabell från och med idag. Samtliga tidtabeller för spårbunden trafik ska tydligen bytas i Europa och till dit hör då SL (som kör i STockholm, som ligger i Sverige, som ligger i Europa!). Alltså, pendeltågen får ny tidtabell och den som kan tänka logiskt förstår då att bussar som har passning med pendeln också får ny tidtabell!

Jag den barnhärtige bara påminner.
w-to-tha-effing-ww.sl.se. Booh-yaah!
Jag skriver mer sen.


Jag måste bara..

Samtalar med Christian på msn och han skriver detta:

Mickis säger:

salem hör det till rönninge?

ChristIAN - säger:

jupp...same same typ...samma kommun...samma ort...fast rönninge är lite "finare"...

Mickis säger:

hehe

Mickis säger:

och du bor i salem du

ChristIAN - säger:

jupp!!!!

ChristIAN - säger:

Don't be fooled by the rocks that I got

ChristIAN - säger:

I'm still, I'm still Chrille from the block

ChristIAN - säger:

Used to have a little, now I still don't have a lot

ChristIAN - säger:

No matter where I go, I know where I came from

Haha!! "Used to have a little now I still don't have a lot"
Ännu en gång måste jag tacka Christian för att han underhåller mig.


Jobb jobb jobb

Jag är på jobbet och har ganska tråkigt. Har fått hoppa över till PG6, eller för er som inte fattar, mail.
Nu rastar jag mig själv en stund. Jag och Christian har spelat lite Bloons som finns på http://www.hamsterpaj.net/ och det är verkligen kul, mycket för att man inte behöver pausa för det är ingen tid som försvinner eller så. Utan man kan vara på en bana hur länge som helst. Nice!
Just nu pratar vi om att vi varit dåliga med godiset och att vi vill ha fett me cash:

Mickis säger:
usch jag suger. har varit duktig och inte ätit onyttigt eller godis på jättelänge men nu gick allt åt fan. har redan ätit 3 biskvi grejer

Mickis säger:

så pinsamt

Mickis säger:

hahah

ChristIAN - säger:

hehe...hade två dåliga dagar igår och i förrigår...i förrigår blev det 1 plopp...1 nougatgrej...och en kvarglömd plopp från dagen innnan...igår blev det en sån där maraboudajmkaka...not good

Mickis säger:

hehe.. usch alltså

ChristIAN - säger:

fast tränade iofs båda dagarna...alltid något iaf

Mickis säger:

jomen du ligger du väl på plus/minus 0

Mickis säger:

jag ligger fett minus

ChristIAN - säger:

ja inte bra....fan lovat mig att jag ska bli bättre...men haft en liten svacka denna vecka...om någon av oss ser den andra med godis upptryckt i ansiktet tycker jag att man får gå fram och bara rycka ifrån det den äter och för att göra det mer demostrativt hoppa på det den ätit... även om personen börjar gråta...vi måste vara hårda

Mickis säger:

hahah.. jag vet ine om jag klarar av att stjäla ditt godis. speciellt inte om du börjar gråta.. haha

Mickis säger:

men jo det är asbra!

Mickis säger:

inga känslor bara stenhårt inget godis what so ever!

ChristIAN - säger:

ja...och sen tyckar jag att vi även joinar en "proanorexi"-community och visar hur smala och fina vi blir!!!

Mickis säger:

oohh.. i like

Mickis säger:

vilka ideer du har! kläm fram en som gör Mickis tokigt rik!

ChristIAN - säger:

"Gathörn Malmskillnadsgatan AB"

Mickis säger:

wooaahahhahhahhaa

ChristIAN - säger:

de ideerna har dock sinat...vad fan ska man tjäna pengar på? ja du...om jag visste det

Mickis säger:

ja det är krejse va svårt det är att bara komma på något bra att tjäna fett me cash på.

Mickis säger:

jag står vid min ide att åka till U till the S till the A och stämma någon eller något företag. Det kan man bli rik på. Bara å se till å snubbla ner för en trappa där det saknades sån där sandpappertejp eller så

ChristIAN - säger:

tycker du ska åka dit nu...leka lite med din ögonmedicin...komma åt någon på gatan och bara skrika till och peka på ditt öga..."you have been sued"...

Tack gode gud för lille Christian, skulle ha dött av tråkighet om vi inte pratat scheit.
Jag har lunch om en kvart. Tänkte straffa mig själv för att jag åt så många biskvier genom att inte äta lunch. Mmmhmm!! Där ser du hur det går dumma Mickan. Shame on YoooU!

Och juste, btw, blev ingen tripp till Kista eller Solna C för att irl träffa min blivande mobil. Jävla tele2 skrämde upp mig genom att säga att jag inte hade betalt en faktura. Så skulle jag in på min internetbank men då gick inte det så då fick jag tuppjuck och blev förbenad och skrev ett av mina vanliga skitsura svordomsfyllda till bristningsgränsen sms till mamma så fick hon fixa. Mamma rular. Hihi..
Nej nu har jag lite ont i huvet så jag ska dricka lite vatten och jobba.


Uppe i tid!

Japp gott folk. Idag gick jag upp hela 2 timmar innan jag ska ska vara på jobbet.
Detta är för att jag nu med hjälp av Emil nog bestämt vilken mobil jag ska införskaffa. Jag tänkte således åka till Kista eller Solna C för att ta mig en irl titt på mobilen och prata funktioner med någon som iaf bör veta det mesta. Och detta då innan jobbet var det tänkt. Ska kolla vad jag behöver pröjsa om jag fixar förlängning av mitt redan existerande abonnemang. Det skulle vara som min lilla julklapp till mig själv.
Det är faktskt en väldigt bra ide! Jag ska börja köpa julklappar till mig själv. Då vet man ju att man får något man vill ha :)
Fast frågan är om man pallar vara ifrån det tills julafton då man får öppna sina paket. Kanske blir svårt om man köpt något man verkligen vill ha. Skulle abslut inte slå in mobilen, den måste man ju börja pilla på direkt!

Anywho, jag jobbar 15.00 till 22.45, fast kommer nog flexa 14.45 till 22.30. Ohhh.., känner ni skillnaden!!
Jag kommer höra av mig mer när jag jobbar. Det kommer vara något så ofantligt tråkigt på jobbet så, ja, förväntar er inget underbart.

haha. Seven i rulltrappan. Gul

MMS

haha. Seven i rulltrappan. Gulle


Men hallå!

Jag skulle ju köpa en nål men det finns ingenstans i en hel "galleria". Jag vet inte om jag vill kalla Kista för "galleria" längre.
Jag var på Hemtex, Classe, BR leksaker, tänkte att de hade någon jätteospetsig sak men ikke, Ica och Konsum. Ja, kära mahatmamma, det är bara Ica och whatnot på landet som har nålar och grejer. Men en hel Stockholmsgalleria har det inte! Jag blir tokig. Det känns som om jag gick in på en vegetarisk restaurang och bad om ett par läderboots eller nått. Vaffan, det är bara en nål. Hur kan en sådan inte säljas?
Aja, hur som helst så försa jag mig på grund av detta.

Jag -Hur länge har Stinsen öppet?
Emil -Jag vet inte, till 7?
Vi kollar på klockan, den är tio i 7. Dammit!
-Jag gillar inte Kista längre.
-Nehe, varför inte?
-Men jag skulle bara ha en endaste nål och det fanns inte i någon affär! *helt röd i ansiktet och frustar så snoret flyger*
-Vad skulle du med en nål till?
- O_o Ehh, va? *panik*
-En nål. Vad skulle du med en nål till?
-*Hosta*, jomen du vet...
-Va?
-Va? Nejmen alltså aj som fan jag har kramp!!! Hjälp mig!!
-Vad snackar du om?
-Ingenting. Vad? Trådar är roliga att dra i.
-Okeeeeej??
-Men herregud!! Skyll lagom, som om det var mitt fel att den var så lätt att ha sönder!!
-Vad har du haft sönder?
-Din tröja.. *buuhuu*
-Hehe, men gumman då. Det är ingen fara.
-Nej det är ingen fara för jag ska fixa den så fort jag fått tag i en nål.
Hämtar tröjan för att visa
-Neeeeej!! Inte den tröjan!!
-Jo, den tröjan men det är ingen fara. Jag ska fixa den. Jag är händig! Men i mitt försvar, vem bygger en tröja som är så lätt att ha sönder?
-De tänkte kanske att folk inte skulle dra i trådar.
-Men herregud, såklart folk drar i trådar!!

Ja, ungefär så lät vårat samtal, efter vilket jag gick och gömde Emils misshandlade tröja så han slapp se den makabra synen av den.

Annars så pratar vi om hur kära vi blev i Lyra. Vi planerar att köpa en Dogo Agentino. Vi har varit i kontakt med uppfödare, hur trevlga som helst, och vi har träffat tiken som ska ha deras nästa kull, Lyra. Vi vill gärna ha en valp från denna kull och vi, jag, är i full färd med att kolla upp allt och hur det skulle funka att ha hund med och hos Emil. Hur det skulle bli när Emil är utomlands och leker och har sig. Pensionat, dagis mm.
Det sk bli sjukt kul att ha en Dogo, de verkar vara otroligt härliga hundar. I. Want!!
Anywho, nu ska jag iväg och leka med Emil.

Mmm.. sallad.

Igår gick det inte bra att smöra för Emil med sallad och Top Gear men idag gick det detsto bättre :)
Och, ohh, let me tell you, det är goood sallad. Jag skulle ju för bövelen ta kort meeen vem glömde det om inte senil-Mickan..
Idag har jag inte gjort någonting. Har varit hyfsat tråkigt.
Fast nu ikväll har jag gjort en lista på potentiella nya mobiler, dessa är:
Samsung Touchwiz som har 5 megapixel kamera, video, blixt, mp3, radio mm.
Samsung Omnia som har typ exakt detsamma fast det skiljer i pris så det skiljer nog någon annanstans också.
Samsung Innov8 som har 8 megapixelkamera och GPS utöver det som de två andra har.
De två första har även touchscreen men det har inte Innov8, den slidar och har sig.
Juste, LG Renoir gillar jag också. Den har 8 megapixel, GPS och resten som de andra. Den är billigare än Innov8 och har också touchscreen.
Jag har bett Emil hjälpa mig så det blir nog bra det där.
Nu har jag lite ont så ska chilla en stund.

Avlopp är äckliga!

Idag har jag dammsugit och städat röven av mig. Jag smörar för Emil, min pojkvän. Emil är alltså sur på mig, dock utan riktig anledning enligt mig. Han överreagerade och därefter gick allt åt pipan. Hur som helst så kommer han hem idag så jag har städat, jag har fixat Top Gear och jag ska köpa sallad från vårt favoritställe. Vi brukar ha Top Gear-måndag med självklart Top Gear och sallad. Så jag tänkte surprice'a honom. Sen har jag gjort det äckligaste jag någonsin varit med om. Jag har rensat avloppet i handfatet i badrummet. Åhh, mina kräkreflexer var på top! Usch, det såg ut som jag vet inte vad, eller vill iaf inte skriva här..
Men händig som jag är funkar avloppet nu prickfritt!
Det borde Emil ochså bli glad för tycker jag. Det har alltså tagit minuter för vattnet att helt åka ner. Rådrygt när man borstar tänderna för då samlas allt skum på kanterna och blir äckligt. Så man måste liksom stå där och skölja bort det, men då tar det en stund för vattnet att rinna ner igen så man måste skölja bort gucket ännu en gång. Och. Så. Vidare.. Ni fattar.
Jag ska snart iväg och köpa lite grejer i Kista. Under tiden Emil varit borta har jag haft sönder hans tröja. Trådar är i mitt försvar otroligt roliga att dra i! Hur skulle jag kunna veta att det skulle bli så illa som det blev? Jag behöver alltså en nål. Jag hoppas för mitt liv att typ Hemtex eller Clas Ohlson har det. Annars måste jag låtsas som om Emil glömde den i Prag. :P

Anywho, jag ska nog sticka till Kista nu så jag inte hamnar efter i schemat.

Kramar

Hehehe.. Dricks-burken på sjät

MMS

Hehehe.. Dricks-burken på sjätte tunnan som stället heter.


Hellu

Hej, min nya blogg.
Jag heter Mikaela och har precis bytt från en annan blogg. Vi ska nog komma bra överrens så länge du inte är dum eller så. :)
Tråkiga skämt åsido så ska jag försöka lyckas bättre med denna blogg än vad jag gjorde med förra. Lite mer bilder, lite mer inlägg och bara lite mer helt enkelt.
Planer har jag, stora planer på att köpa ny mobil med bättre kamera så jag kan mms-blogga och ha mig. Den lilla skitsaken jag har nu producerar inte jättebra bilder tyvärr. Men som sagt, snart hoppas jag det blir ändring på det.

Nu ska jag återgå till att kolla på Bones. Yaay! Mycket bra serie det där.
Och btw när vi ändå talar om serier, är det bara jag som är sjukt pissed för att Studio 60 lades ner? Vaaad i hela världen gick det beslutet ut på? I don't get it. I really don't..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0