Va? Nej vi är inte i Gullmarsplan!?

Länge sen, tyvärr. Ska försöka skärpa mig.

Här följer ett glädje skrik:
JAG ÄR FORTFARANDE MED PÅ LISTAN FÖR VALPAAAAR!!!!! WOOOHOOO!!!
Tack för det! :D

Christian, Hoffmann, Hoffiffee, The Hoff.. ja kärt barn har många namn.
Ett urval av alla saker som gör honom till ett kärt barn:

Jag, Christian, Mikael och Louise var på en utbildningsresa till Norrtälje. När vi sedan är tillbaka till Stockholm åker vi tunnelbana från Tekniska högskolan och till Centralen. När vi kliver av ska Hoffmann till Skanstull och är helt virrig och frågar vart han ska nu, alltså vart på Centralen han ska, och vi skrattar lite gott och skämtar om "vem som jobbar på SL". Vi säger att han ska ner för en trappa och så börjar vi gå ner. När jag kommit ner och precis ska vända mig om för att säga hej då säger han "Ja vi ses imorn då!" och hoppar på ett tåg. Tillbaka till Tekniska högskolan. Vi ropar och frågar vart han ska och han vinkar lite fint med ett leende på läpparna. Vi typ skriker "Mörby Centrum" och då fattar han men då stängs dörrarna. Jag och Louise fick ett tvättäkta skrattanfall! Så jävla kul.
Och igår skulle jag och The Hoff kolla lite mobiler eftersom han supit bort sin, återkommer om det senare, så vi ska ta tuben från Stadshagen till Centralen och när vi kommer till Rådhuset försöker han gå av. Jag var inte långsamt med att skicka iväg ett sms till arbetskamraterna. Emmily svarade tex "Haha, han är så förvirrad stackarn. Men han borde inte få sitta på trafikupplysning längre." Hahaha!
Ja kära någon. Många skratt har den pojken bjudit på.

I fredags då så var vi ute och hade sjukt kul I might add. Snabbspola fram tills när vi skulle gå från klubben så är resten av natten ungefär såhär:
Jag och Hoffmann skall gå till Gamla stan och ta tuben. Hoffmann är så tankad så han går såååå långsamt och jag får tuppjuck för att det är så kallt. Jag missar mitt tåg men tur var väl det för resten är krejse. Vi chillar på stationen och väntar på nästa tåg. Hoffmann föreslår att vi ska åka till Medis och äta kebab och så kan han ta sin nattbuss därifrån. Tåget kommer och väl vid Medis ångrar vi oss och åker till Gullmarsplan istället. Vi går upp och sätter oss vid spärrarna i värmen. Mitt tåg ska då gå om typ 15 min och hans buss och typ 20 min. Snackar lite skit gör vi och sedan är det dags för mig att ta mitt tåg. Hoffmann börjar då snacka om att han ska åka till Skanstull och säger att han kan åka med mig. Nej säger jag, Skanstull ligger inte söder om Gullmars utan norr. Nejnejnej säger Hoffmann och petar ner mig för trapporna. Men jo Skanstull ligger visst norrut. Nej säger han igen och jag blir lite sur. Hahaha.
Fortsätter att säga att det ligger norr om Gullmarsplan och då säger Hoffmann att vi inte är på Gullmars. Förmodligen tror han att vi faktiskt gick av vid Medis. Åhh knäppskalle till tusen!
Jag säger då att han ska stanna kvar här och ta sin buss. Nej jag har aldrig tagit min buss härifrån säger han. Nej kanske inte men du ska ta den från Gullmars idag! Sen hoppar jag på mitt tåg och försöker att inte tänka på hur hemskt illa det kommer gå för honom att åka hem.
Så sant, så sant. I måndags när vi snackade hade han då tappat sin mobil och sin ena handske. Han hade somnat på nattbussen och vaknat i Södertälje. Där tog han pendeln tillbaka och vaknade i Sollentuna, pendeln tillbaka igen och vaknade i Södertälje och till sist tog han pendeln igen och gick faktiskt av i Tullinge. Det är så man vill applådera!


Till något helt annat. Det är tråkigt som fan att bo hos pappa men ändå rätt skönt för jag har fått rätt bra ordning på mitt rum. Blev lite mobbad av Annelie för att mina byrålådor liknade pappas för mycket. HAHA!
Yes, I'm a looser :P
Nejmen jag har fått så mycket kastat och undanröjt. Har tömt en massa lådor på en massa skit. Det är rätt skönt. Sen nu verkar pappa äntligen ha fattat att han måste göra sig av med radhuset. Han har börjat gå igenom vad han ska spara och vad han ska kasta. Annelie var och hämtade en massa glas och grejer så det känns skönt att han faktiskt börjat inse att
1, han kan inte bo kvar där själv
2, man ska hålla avtal man gjort även om de bara är muntliga.
3, det är snällt mot Mickis :)

Anywho. Sitter på jobbet och jobbar. Längtar tills dagen är över för då ska jag till Axelssons i Gallerian och få manikyr i 80 minuter. Sedan direkt efter det ska jag få massage i 50 min. o0o0o0o00o0ooohh!! I like! :D

Idag kommer också mitt nummer flyttas över så snart behövs inte det där 0761-nummret. Utan bara det gamla vanliga 0735-nummret.

Nej nu ska jag kolla runt lite på nettet :)

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0