Rosa grisar

Jag stod ute och pratade med Mikael och Caroline och så förde jag på tal att jag fortfarande har Carros vantar. Frågade när hon ville ha tillbaka dessa och hon svarade att jag kunde ha dom tills jag inte ville längre, så la hon till "jag kan ju inte vara ute och gå i rosa vantar.." "Jag hade rosa strumpor och dina rosa vantar igår" svarar jag och lägger även jag till något som kom ut såhär: "Louise hade gråsa risar på strumporna igår."
Hehehe.. bra där Mickan. Rosa grisar skulle det ju vara..
Det var lite roligt.

Igår var jag och Emil och firade hans mamma som fyllde år. Hon passade även på att ge mig min födelsedagspresent och det var ju trevligt men jag kunde inte öppna den. Inte då. Det var ju hennes dag liksom. Jag tänkte bara på Vänner-avsnittet "TOW Monica's thunder". Hehehe.. Det är när Monica och Chandler har förlovat sig och dom berättar för alla. Sen innan de ska ut och fira så hånglade Rachel och Ross och då när alla råkade få reda på det blev Monica fett lack för att Rachel "stole hennes thunder".
Och det ville ju inte jag göra.
Men så imorse när jag gick upp öppnade jag mitt paket. Det var en bakbok. Haha, nu hörde jag i mitt huvud hur det kan tolkas men det är alltså inte en "rövbok", "arschlebok" eller "rumpbok" utan en kokbok fast för bakning.
Hur som helst så har jag nu en anledning att äta gott och bli tjock! Nu när jag fått en bakbok måste jag ju baka allt i den! Makes sense :D

Anywho, nu ska jag önska mitt schema den närmaste tiden!

Kommentarer
Postat av: momma

ojojoj, du kommer att bli en knubbig liten gråsa ris...

2008-12-18 @ 10:57:01
Postat av: Mickis

hihi.. ja jag är ju lite blekråsa i huden så det blir passande..

2008-12-18 @ 13:52:07
URL: http://jagmikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0