No Doubt om saken..

No Doubt håller alltid..
Man kan fortfarande sitta och digga till första skivan som om den är ny!
Man kan texterna till Alla låtar utan konstigheter. Och nu är det ändå något om inte några år sen sist då jag satt och verkligen lyssnade igenom alla skivor. Som sagt, håller fortfarande. Förmodligen für ever också..

Det som suger rümpa är att de turnerar i USA. Jag kan inte åka dit.. buhu..

Idag gjorde jag typ riktig mat! Så stolt. Jag gjorde tortelini med smaksatt creme fraiche, typ örter något. Det var rätt gott. Men det braiga är att jag har lunch till imorgon. Vilket jag aldrig brukar ha. Brukar bara äta saliv så att säga..  Ingen höjdare men eehh.. Är man slö så är man..

Mitt öra mår bra också. Jag var tillbaka hos A'N'T tattoo and piercing för att kolla hur det såg ut. Ska tillbaka igen om ett par veckor för att byta plupp. Vill ha en något mindre hade jag tänkt. Sen ska jag fixa andra örat också hade jag tänkt. :)
Weee!!

Jag har fått mitt sommarschema också. Det är okej men jag är fett lack för de har ändrat längden på mina pass och det tycker jag verkligen inte borde vara ok. Alltså jag tar ju livet av soffan för att jag är så trött och tror att soffan är jag.. Men whatever..
Semester har jag i år också. Minns inte ett skit från förra sommaren.. :S
Men i år är det typ från 14:e juni till 16:e juli. Så ska jag få reda på senare om jag kan få Långbälingveckan också. Eftersom någon inte säger när det kanske blir. *grr*

Anywho.. Nu ska jag lägga Knugen och singa-a-longa för Ämil är på Casinot :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0