Julfest!

Igår hade vi julfest med jobbet.
Det var...intressant...
Hehe, nejmen det var väl kul. Det spelades skittråkig musik så de enda som dansade var gamlingarna och Anders, men det är bara för att han är bög och schlager/gammal musik fantast. :P
Maten var väldigt god och... men jo, det var trevligt.
Jag ordnade med mitt schema så jag skulle börja tidigare idag för att jag och Emil skulle till IKEA och köpa nytt täcke till vår nya stora säng. Men sen imorse ser jag en lapp på spegeln där Emil skrivit att han tänkte åka till casinot istället. Vart lack som fan och skällde en stund men det blev bra ändå för nu ikväll har Jennifer varit här och vi har chillat lite, blandat en massa drinkar och kollat på Lejonkungen. Ja vi grät..
Lilla Simba.. *buhu*
Vi spelade lite Wii också så hon fick vara Emil och dra ner hans scoore lite så det gynnade mig perfa. Moooaaahahahahhaa!!

Efter jobbet idag shoppade jag lite juleklapps. Det gick ganska bra. Ska vi till IKEA idag så ska jag försöka få tag i något billigt där till de som är kvar.
Nu hade jag faktiskt tänk slå in mina paket. Har köpt jättefint inslagspapper och allt så det kommer nog bli hett som fan ;)

Men åhh, juste. Fick julklapp av jobbet. I år kan jag välja bland:
Lammytterfile 700g
Kräftlax 700g
Ankbröst 2x350g
Whiskycheddar 900g
Laxduo 2x400g
Digital hushållsvåg (Fai: Men shit!! Tjejen kommer bli överlycklig! Jag ska ha vågen!) (Christian: Ooo0o00o0o0o00ohhh!!! En VÅG!!! Fast matchar den mina färger i köket? Nee, usch jag tror det röda däromkring förstör. Men åhhh... :( Jag som ville ha den..)
Gryta med glaslock
Vinöppnare
Newport bestick 24 delar
Stekpanna, nonstick
Grillpanna med trähandtag
Tysk kockkniv
Salt och pepparkvarn
Wokpanna
Skärbräda av akacia

Jag lutar åt Wokpannan men jag vettefan alltså. Sist när det var en annan "leverantör" tog jag laxen och det var gott! Men kniven eller någon av pannorna kanske man ska satsa på. Jag vet vad det blir om jag visar för Emil. (Emil: LAMM!!! Gumman det är lamm!! Lamm är jättegott!! Va? Lax? Nämen vaffan!!? Ska du ha jävla fisk? När du kan få riktigt kött, lamm? Jaha, aja....... Skit i det då!)

Jag har tid på mig att beställa så no worries iaf :)

Mamma jag har lite låttips till dig yo':
The Killers - Human
Del Amitri - Roll to me
Sum 41 - Best of me
Lifehouse - Blind

Nej nu får det räcka för inatt..

Kommentarer
Postat av: Carina

Om grillpannan är i gjutjärn så tycker jag att du ska ta den (om du inte redan har en vill säga) för att steka kött i en sån blir gudagott! (men kom ihåg inge smör/olja i själva pannan, det ska mojsas in direkt på köttet).

2008-12-20 @ 12:38:26
URL: http://dorisday.bloggsida.se
Postat av: Mickan

Point well taken.

Minns ej om i gjutjärn eller ej men ska kolla upp. :)

2008-12-20 @ 22:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0