Dag i Sthlm med mamms och vovvs

För ett tag sedan kom mamma in till Stockholm med Sven och Colin.
Vi började med att knalla från Centralen till Humlan och gick genom någon freaky ass tunnel från typ Sveavägen till Birger jarlsgatan. Fast på väg till tunneln från Centralen frågade jag mamma om hon hade poopybags, shit pommes sa hon och började leta i fickorna medan Sven började skita på trottoaren. Hon hittade en påsen men vi bestämde att spara den så mamma tog till sig modet och tog skiten (haha) i en pappersnäsduk. Seen var det bara att hitta en papperskorg som fasen var lättare sagt än gjort. När det väl var kastat hittade mammsen en sån där våtservett. Naajs :)
Väl vid Humlan fick vovvarna springa fritt. Vi var ensamma så det var ganska skönt att börja så.
Vi kastade lite pinnar och Colin sket. De började busa och leka och bitas i nacken där.. Knasbubblor.

Efter Humlan gick vi på jakt efter ett fik för vi, mest mamma, var hungriga. Det var torrt med sådana kring vilken väg vi nu gick på. Karlavägen? Anywhoo.. Vi svängde av mot stan igen och blev lite smått frustrerade. Det slutade med Cafe Bönans (?) uteservering vid Kungshallen. När jag var inne och shoppade satt mamma ute och någon unge i en vagn åkte förbi som satt och knep med både fingrar och fötter och sedan kläckte ur sig ett väldigt underligt skratt. Jag hänvisar till mammans blogg om detta. Hon kan säkert förklara bättre.
När sedan mamma var inne och shoppade kom det en gubbe som gick förbi och sedan backade tillbaka och frågade om det var vakthundar (klassiker..) "hihi, jaaaa" säger jag och så klappar han en stund och hundarna ba "jamen tjaba..", sedan gick han och mamma kom tillbaka. Jag åt god äpplepaj med vaniljglass (mycket god vaniljglass) och sen tog jag te till det. Världens äckligaste te. Bläähusch!

Efter detta gick vi upp till Observatorielunden och knallade upp för en riktigt dryg trappjävel! Satan i gatan vad jobbigt det var. Uppe på toppen så var det fint och mysig och förbannade blev vi när ett riktigt mysigt café dyker upp där. Vaffan liksom. Jag tog lite kort på mamsen och sedan gick vi vidare till Vasaparken och hundrastgården där.
Det var en kaxig liten Chihuahua där som var så charmig. Efter ett tag kommer en Amstafftik och springer utav bara fan. Och sedan kom en liten vad det nu var. Har glömt bort. Det var kul Sven var gammal och grå och stod mest hos oss men Colin däremot var riktigt duktig och lekte som fan. Sprang efter Amstafftiken också för hon luktade riktigt najs.

Emil mötte upp oss sedan och vi doppade mamma på Centralen efter en riktigt mysig dag!

Nu väntar jag på att hon ska komma över och hälsa på kisseDoyle. Det lilla monstret med 8 huggtänder. Haha! Det är inte kul att jämföra de gamla med de nya dock. De gamla är så små och harmlösa medan de nya är riktiga bita morsan-i-benet,-låret,-skinkan-och-händerna-och-pappa-i-fötterna verktyg. Iiiiik! :P

Kommentarer
Postat av: mom

nä. går inte att beskriva bättre. ungen skrattade som en besatt. den (han/hon) gillade vovvar.

2009-07-21 @ 16:46:14
URL: http://byhola101.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0